Pildītās baranciņas ar malto gaļu

Interesanta un ātri pagatavojama uzkoda.

FOTO: Inese Stuģe

 

Pagatavošana:

  • Mazās sausbaranciņas izberam  lēzenā traukā, bet ar paaugstām malām.
  • Pārlejam ar karstu ūdeni un pagaidām kādas pāris minūtes, kamēr tās piebriest.
  • Tad tās ļoti prātīgi pārliekam uz cepešpannas.

 

Gatavojam pildījumu: 

  • Malto gaļu ļoti rūpīgi samaisām ar olu un garšvielām.
  • Ar tējkarotes palīdzību liekam katrā baranciņā tādu kā nelielu frikadelīti.
  • Pa virsu uzspiežam majonēzes  un tomātu mērces piciņas.
  • Liekam cepties cepeškrāsnī uz 15 - 20 min. 200 grādos.

      

Reklāma
Reklāma

Lai labi garšo :)

 

Recepti iesūtīja: Inese Stuģe, Kotlešu konkursa dalībniece

 

Sastāvdaļas

  • Mazās sausbaranciņas (sāļās) - 400.gr
  • Maltā gaļa - 500.gr
  • Garšvielas pēc gaumes un garšas
  • Majonēze
  • Tomātu mērce
  • Ūdens
  • Olas - 1.gab