Cepam siera kūku ar banāniem

Arī ar kūku garšām un sastāvdaļām, protams, var variēt, tāpēc šoreiz siera kūku cepsim ar banāniem, receptes būtību nemainot.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ja siera kūkas ar dažādām piedevām noliktu blakus, tās tikpat kā nevarētu atšķirt!

Sastāvdaļas:

  • 2 banāni
  • 200g cukura
  • 400g krējumsiera
  • 3 ēdamk. kartupeļu cietes
  • 3 olas
  • vaniļas cukurs
  • citronu sula
  • 1 paciņa selgas banānu cepumu
  • 100g sviests

Gatavošana:

  • Sadrupina cepumus, tiem pievieno izkausētu sviestu. Visu kārtīgi samaisa un masu ber cepamajā veidnē.
  • To izlīdzina un cep sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 5 minūtes.
  • Krējumsieram pievieno cukuru, olas, vaniļas cukuru, kartupeļu cieti.
  • Visu kārtīgi izmaisa, tad pievieno samīcītus banānus un citrona sulu.
  • Kad pamatnīte ir izcepusies, to atdzesē un lej virsū krējumsiera masu.
  • Tad to liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep gatavu.
  • Gatavību pārbauda pakratot veidni, ja krējumsiera masa ir stingra - kūka ir gatava!

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas