Biezpiena cepumi

Kāpēc gan pašam mājās neizcept gardu našķi, ko iekost, piemēram, darbā - kafijas pauzē?

Cepumi no trauka pazūd vienā mirklī, tāpēc apsveriet kārtīgi sastāvdaļu proporcijas!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Cepumi no trauka pazūd vienā mirklī, tāpēc apsveriet kārtīgi sastāvdaļu proporcijas!

Sastāvdaļas:

  • 400g biezpiena
  • 200g sviesta
  • 450g miltu
  • 100g cukura
  • pustējkarote sodas

Gatavošana:

  • Sviestu izkausē, tajā iemaisa cukuru.
  • Tad pievieno biezpienu un sodu, beigās pievieno miltus un samīca mīklu.
  • Mīklu plāni izveltnē, ar formiņu izspiež aplīšus.
  • Šos aplīšus saloka četrās daļās un apvārta cukurā, tad cep sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos zeltaini brūnus.

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas