Sulīgais biskvīta - ogu sacepums

Skatoties, kā gatavojas vasarīgās ogas, mammai ienāca prātā ideja siltajam saldajam ēdienam - ogām ar biskvītu. Biskvītu var cept ne tikai kūkās un ruletēs, to var veidot arī dažādos saldajos sacepumos! 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šo saldo sacepumu siltu pasniedz ar saldējumu, bet aukstu to var pasniegt ar putukrējumu!

Sastāvdaļas:

Biskvītam:

  • 3 olas
  • 3 ēd.k. cukura
  • vaniļas cukurs
  • 3 ēd.k. miltu

 

Apakšējai kārtai:

  • dažādas ogas
  • cukurs
  • kanēlis

 

Pasniegšanai:

  • saldējums vai putukrējums

 

Reklāma
Reklāma

Gatavošana:

  • Ar mikseri saputo olas ar cukuru un vaniļas cukuru gaisīgās putās.
  • Pievieno miltus, lēnām izmaisa.
  • Veidnītēs kārto noskalotas ogas, tās pārkaisa nedaudz ar cukuru un kanēli.
  • Ogām virsū klāj saputoto biskvīta masu.
  • Tos cep sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos, kamēr biskvīts gatavs.
  • Gatavu to pārkaisa ar pūdercukuru.

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas