Pica ar malto gaļu

Šodien gatavojam picu?

FOTO: Shutterstock.com

Picu vari pārkaisīt arī ar lociņiem vai dillēm!

No ūdens, 1.ēd.k.eļlas, miltiem, sāls pagatavo picas mīklu, izveido bumbiņu, patur ledusskapī, pēc pusstundas izveltnē apaļas formas picu, pārklāj ar tomātu mērci, saspiestu ķiploku. Pannā uz eļlas apcep malto gaļu, pievieno nedaudz ūdens, pasutina, pieliek Visusjūras garšvielu maisījumu, sāli, piparus vai citas garšvielas. Kad ir gatavs, to nedaudz padzesē, iemaisa sakapātas dillītes un liek virsū uz picas, tad sīki sakapāti sīpoli un pārkaisa ar parmezānu. (Sīpolu vietā var arī lociņus, tad tos pārber virs siera)

 

Recepti iesūtīja: Zanda - Stiprā, konkursa Kāda pica ir visgardākā dalībniece

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Ūdens - 1.glāze
  • Milti .pēc vajadzības
  • Sāls.pēc garšas
  • Eļļa - 2.ēd.karote
  • Maltā gaļa - 300.gr
  • Spilvas saldā tomātu mērce.pēc vajadzības
  • Parmezāns .pēc vajadzības
  • Vidusjūras garšvielu maisījums .uz aci
  • Pipari.pēc garšas
  • Sīpoli - 1.vidējs
  • Ķiploks - 1.daiviņa
  • Dilles.pēc patikas
  • Vegeta.pēc garšas