Pica Turku gaumē - ar biezpienu un bez gaļas
Picas garšu vari daudzveidot, pievienojot sezama sēklas un pētersīļus.

FOTO: Shutterstock.com
Biezpiens picu dara sulīgāku.
No ūdens, sāls, eļlas miltiem samīca cietu stingru picas mīklu, nedaudz patur leduskapī, tad izveltnē garenisku ovālu un pilda vidiņu ar biezpiena - sakapātu zaļumu maisījumu, kam pievienots sāls vai vegeta pēc garšas, ārējās maliņas atloka uz augšu un pārber ar sezama sēkliņām, cep cepeškrāsnī apmēram 180 grādos, kamēr gatavs.
Recepti iesūtīja: Zanda - Stiprā, konkursa Kāda pica ir visgardākā dalībniece
Sastāvdaļas
- Ūdens - 1. glāze
- Sāls - 1. šķipsniņa
- Milti .pēc vajadzības
- Biezpiens - 1.paciņa
- Dilles - 1.buntīte
- Pētersīļi - 1.buntīte
- Eļļa - 1.ēdamkarote
- Sezams.pēc patikas