Turpinām konservēšanu - tomāti garšvielās
Par cik konservēšanas laiks vēl nav beidzies, taču ir pašā kulminācijā, lūk - vēl kāda garda recepte tomātiem un tomātiņiem!
 
                                                    FOTO: Mammamuntetiem.lv
Šādi tomātiņi derēs kā lieliska uzkoda!
Sastāvdaļas:
- sīpoli
- smaržīgie pipari
- melnie pipari
- pētersīļu lapiņas
- tomāti
Marinādei:
- 1l ūdens
- 2 ēd.k. sāls
- 2 ēd.k. cukura
- 1 ēd.k. etiķa esences
Gatavošana:
- Izmazgātās, izkarsētās burciņās liek pusripiņās sagrieztus sīpolus, pētersīļu lapiņas, smaržīgos piparus, melnos piparus un burkās kārto neliela izmēra tomātus.
- Uzvāra marinādi - tomātus pārlej ar uzvārīto marinādi un burciņas liek katlā karsēties 80 grādos, apmēram 15 minūtes.
- Burciņas aizvalcē ciet un griež ar vāciņu uz leju, līdz tās atdziest.
Recepte: Agita Gabrāne
 
                                                                 
                         
                         
                         
                 
                 
                