Multikatlā sautēts trusis

Rīkojam ģimenes vakaru kopā rosoties virtuvē - kopā smalcinām sastāvdaļas, ko pievienot buljonam priekš truša gaļas sautēšanas! Katram tiks pa nelielam darbiņam, galu galā - visi būs gandarīti, arī jūsu vēderi!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Čakli pastrādājusi un labi paēdusi ir laimīga ģimene!

Sastāvdaļas:

  1. ​truša gaļa
  2. sāls, pipari
  3. spāņu sausās garšvielas (ja nav, var izmantot arī kādu citu pikantu garšvielu)
  4. sīpoli
  5. ķiploki
  6. ķiršu tomāti
  7. pētersīļu zaļumi

Gatavošana:

  • Trusi sadala gabaliņos, pannā sakarsētā taukvielā apcep zeltaini brūnus.
  • Multikatlā ielej ūdeni, liek tajā sacepto trusi.
  • Pārkaisa ar sāli, pipariem un spāņu garšvielām.
  • Nomizo sīpolus un ķiplokus, un iegriež katlā pie truša.
  • Ķiršu tomātiņus sagriež četrās daļās, liek katlā pie gaļas, kā arī pievieno saišķīti pētersīļu.
  • Multikatlam uzliek vāku, uzstāda vajadzīgo programmu sautēšanai.
  • Trusi sautē ~ vienu stundu.
  • To gatavu pasniedz ar vārītiem dārzeņiem.

Ja mājās nav multikatla, tad var sautēt arī parastā katlā.

Reklāma
Reklāma

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas