Holle – jūsu Šveices krustvecāki

“Mīļo bērniņ, esi laimīgs!” Tieši tā var raksturot bērnu pārtikas bio zīmolu Holle! Sākot no brīža, kad mazulis vēl ir māmiņas vēderā, līdz par ņipram brašulim, kurš savām rociņām izzina un iepazīst pasauli, mācās satvert priekšmetus un pats paēst – jūsu uzticamākais sabiedrotais, drauga plecs un atbalsts ir Holle!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Holistiskā (kopveseluma) pieeja bērnu pārtikas ražošanā ir Holle stiprais pamats. Holistiskā pieeja nozīmē vienlīdz līdzsvarotas trīs cilvēciskās izpausmes –  prāts, ķermenis un gars. Bērniņa veselīga attīstība ir tik svarīga! Jums ir iespējams fiziski izmērīt bērniņa svara pieaugumu, pasmaidāt, kad mīļākais rāpulītis šķiet sarāvies garumā, priecājaties par mīlīgo bezzobu mutīti, kas jums uzsmaida. Un tieši tāpat priecājamies par mazajiem, bet tik nozīmīgajiem sasniegumiem – stingrais jūsu pirksta tvēriens, pirmā pagriešanās uz sāniņa, drīz arī vēlme izmantot celīšus, atsperies, aizmest vai notvert. Pirmais dzīves gads ir brīnumiem pilns, ik mirkli jūsu bērniņš uzstāda olimpisko rekordu cienīgus sasniegumus! Katram savus! Katram tieši tad, kad bērniņš tam ir gatavs! Bez rāmjiem un “attīstības tabulām vecuma posmos”. 

Un ir tik laba sajūta, ka jūsu bērnu pārtikas ražotājs Holle ir savējais, tāds, kas saprot, tāds, kuram var uzticēties un uz kuru paļauties!   

Dabīga, ekoloģiska produkcija! Kad jums kāds vieds, dzīves gudrs cilvēks velta savu laiku, jūs esat patīkami iedvesmoti. Ar 85 gadu pieredzi bērnu pārtikas ražošanā, šāds viedais ir Holle! Tikai ekoloģiski dārzeņi un augļi, graudaugi, rūpīgi koptā zemē auguši. Novākti sezonā, pilnbriedā! Dabiski iekoptā un  bagātā augsne, saule un sezonalitāte ir devuši dārzeņiem, augļiem un graudaugiem maksimālo labumu. Holle bērnu pārtika pirmajam gadam netiek papildināta ar sāli, cukuru vai mākslīgām krāsvielām. Izcilo garšu buķeti rada tīrs, dabīgs, ekoloģisks produkts.

www.bio.lv ir vieta, kur jau tūlīt iegādāties mazulim nepieciešamo Holle produktu

Cieņpilna pieeja bērna attīstībai! Māmiņas piens ir vislabākais, kas vien var būt bērnam. Bet dzīve ir dzīve un jūsu vislabākie nodomi  reizēm tiek koriģēti.  Holle piena maisījumi ir pieejami jau no mazuļa pirmās dzīves dienas. Izmantojiet to gan kā pamata uzturu, gan kā papildinājumu savam pieniņam. Holle piena maisījumiem ir pieejamas 4 formulas – katram vecuma posmam pirmajā dzīves gadā. Alerģiskākiem bērniem pieejams arī kazas piena maisījums! 

Protams, pienāk brīdis, kad bērns jāsāk iepazīstināt arī ar citām garšām un tekstūrām. Viedums Holle  produktos ir apbrīnojams, jo bērna pirmais dzīves gads ir par tīru garšu sagaršošanu. Holle maigais ķirbis vai pastinaks, saldais burkāns, dažādas ogas un augļi desertam, kartupelis pamatīgumam. Sātīgas putras, uzkodu cepums, vai patīkams dzēriena malks. Viss ir tik ļoti pārdomāts! Holle ir sakārtojuši produktus ieteicamā secībā, kā piedāvāt bērniņam! Šī ir tiešām unikāla pieredze un atbalsts! Pieņemiet arī radinieku izaudzēto ķirbi, kartupeļus vai sulīgos ābolus. Sezonāli, vietējie produkti ir tik vērtīgi! Bet laiks piebarot var nesakrist ar dārzeņu sezonu un reizēs, kad darbi un pienākumi ir vairāk kā mūsu iespējas tos paveikt, Holle produkcija ir lielisks risinājums. 

Pilnvērtīgs produktu grozs! Holle ir jūsu uzticamākais draugs. Ir tik viegli, ka viens ražotājs, turklāt tik rūpīgs, gādīgs un mīlošs, piedāvā visaptverošu produktu klāstu jūsu mazuļiem. Pat vēl vairāk – sākot ar dabisku tēju māmiņām vēl grūtniecības laikā un arī tad, kad tiek zīdīts bērniņš.

  • Piena maisījums uz govs piena bāzes (4 formulas) un piena maisījums uz kazas piena bāzes (3 formulas)
  • Dārzeņu biezenīši burciņās
  • Augļu biezenīši burciņās
  • Putras
  • Biezenīši, paciņās ar skrūvējamu korķīti. Bērns pats var turēt rociņās. 
  • Augu eļļa pievienojama zīdaiņa maltītei
  • Sausiņi un cepumi
  • Tējas māmiņai un tējas bērniņam

Turklāt sekojot Holle ieteikumiem, ir viegli orientēties šajā klāstā un izvēlēties tieši jūsu mazulim vispiemērotāko produktu!

Godīga un ilgtspējīga ražošana! Rūpes par jūsu bērnu ir svarīgas šeit un tagad, bet tikpat svarīgas ir rūpes par to, lai bērni aug skaistā, tīrā pasaulē. Tāpēc ir patīkami uzticēties Holle produkcijai, jo jūs variet justies droši, ka ražošanā zeme netiek iztukšota, piesārņota, bet tieši pretēji, Holle cenšas atgriezt dabai mazliet vairāk nekā no tās paņem. Holle ietilpst biodinamisko lauksaimnieku asociācijā DEMETER! Biodinamiskā lauksaimniecība uz dabas norisēm skatās dziļāk, ievērojot arī kosmiskās ietekmes uz procesiem, kas notiek uz Zemes un aptverot visus faktorus to savstarpējā mijiedarbībā. Sākot ar dziļu sapratni, kas balstīta uz  detalizētiem  un regulāriem dabas novērojumiem, šīs pieejas piekritēji cenšas atbalstīt dabiskos procesus, nenoslogojot zemi ar nepiemērotu, pārāk lielu daudzumu dzīvnieku populāciju, gatavojot īpašus komposta preparātus, sējot noteiktus augus noteiktās kosmiskās konstelācijās, tādējādi atbalstot un palīdzot dabai tur, kur tā ir cietusi no dažādiem destruktīviem cilvēces pasākumiem. Mūsu steidzīgajā laikmetā šādas vērtības ir tik unikālas un es priecājos, ka ir tik viegli to atbalstīt -  vienkārši iegādājoties šos produktus! 

www.bio.lv ir vieta, kur jau tūlīt iegādāties mazulim nepieciešamo Holle produktu. Protams, apvienojiet pastaigu ar jums tuvākā Biotēkas veikala apmeklējumu un laipnās biotekāres palīdzēs izvēlēties jūsu mazulim piemērotāko Holle poduktu!