Itāļu ābolu pankūkas

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ābolus nomizo, izņem serdi un sagriež šķēlēs, tām jābūt kā ratu riteņiem ar caurumu vidū. Ābolu šķēles 1 stundu mērcē maisījumā, ko iegūst no ruma, citrona miziņām un 1/4 glāzes cukura. No miltiem un glāzes ūdens sakuļ mīklu, apmērcē tajā ābolu šķēles un cep sakarsētā eļļā no abām pusēm gaiši brūnas. Pārkaisa ar pūdercukuru.

 

Itāļu virtuve/Marčella Hazana.- Jumava,1995

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Augu eļļa .pēc vajadzības
  • Milti - 2/3.glāzes
  • Rums - 2.ēd. kar.
  • Cukurs - 1/4.glāze
  • Nogatavojušies, saldi āboli - 3.gab