Karstmaize ar olu un zaļumiem – ģimenes brokastīm vai pusdienu kārbiņai

Ģimenes brokastīm pagatavotas karstmaizes gandrīz vienmēr būs neķļūdīga izvēle, jo tās garšo gan lieliem, gan maziem. Turklāt karstmaizēs iespējams paslēpt vērtīgos produktus, kurus citkārt izvēlīgākie atsakās pat pagaršot.
Ātri, gardi un vērtīgi.

FOTO: Publicitātes foto

Ātri, gardi un vērtīgi.

Vecāku organizācijas Mammām un Tētiem vadītāja, Rimi Bērniem eksperte Inga Akmentiņa-Smildziņa, piebilst, ka maizītes ir labas arī līdzņemšanai pusdienu kārbiņā uz darbu vai skolas bērnam. 

 

Vajadzēs: 

  • tostermaizi, 
  • sieru, 
  • šķiņķi vai citas kūpinātas vai vārītas gaļas šķēles, 
  • zaļumus pēc izvēles, 
  • vārītas olas. 

Var papildināt ar sviestu vai majonēzi.
 

Reklāma
Reklāma

Gatavošana

  1. Uz vienas tostermaizes šķēles kārto sieru, šķiņķi, ripiņās sagrieztas olas, zaļumus un vēlreiz sieru. 
  2. Liek pāri vēl vienu maizes šķēli un cep karstmaižu tosterī. 
  3. Pasniedz: ar salātiem vai ņem līdzi pusdienu kārbiņā. 

Saistītie raksti