Inetas kartupeļu pankūkas

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sarīvē kartupeļus uz rupjās rīves, tad pielej uzsildītu pienu. Liek klāt piparus un sāli, tad miltus, lai nav pārāk bieza masa, bet lai nav arī par šķidru. Uzkarsē pannu un liek ar ēdamkaroti uz pannas. Es parasti masu uzlieku uz pannas, tad izlīdzinu, lai nav tik bieza tā pannkūka, lai dabū vidus ar izcepties. Ēd ar skābu krējumu vai ievārijumu.

Atklāšu mazu noslēpumu - manai draudzenei negaršo kartupeļu pannkūkas, bet viņa teica kā šīs ir gardas.

     Labu apeptīti

 

Recepti iesūtīja: Ineta Drozdova, konkursa Pankūkas, pankūkas, pankūkas! dalībniece

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi - 15.gab
  • Sāls - 2 .šķipsnas
  • Pipari - 1 .škipsna
  • Piens - 50.ml
  • Milti - 4-5. ēdamkarotes
  • Eļļa