Ziemassvētku dāvanu maiss 2017: kuri LEGO® komplekti šogad tajā atrodami?

Ziemassvētku laiks ir īpašs visā pasaulē. Tas saistās ar brīnumiem, svētku sajūtu, mīļajiem cilvēkiem līdzās, ar prieku un pacilātību. Viens no aizkustinošākajiem brīžiem noteikti ir redzēt prieka mirdzumu bērna actiņās Ziemassvētku rītā, kad zem eglītes tiek atrasta kārotā dāvana. 

FOTO: Shutterstock.com

Arī šogad Ziemassvētku vecīša LEGO® dāvanu maiss ir jautru, aizraujošu un interesantu pārsteigumu pilns. Esam izveidojuši LEGO kārotāko dāvanu sarakstu, kas palīdzēs izvēlēties īsto dāvanu mazajam šajos Ziemassvētkos!
 

Aizraujošākie komplekti ģimenes vīriešiem

 

Zēni mīl sacensības, ātras automašīnas, azartisku pakaļdzīšanos un aktīvas, enerģiskas rotaļas! LEGO City komplektos “Ātrā pakaļdzīšanās” (60138) un “Mobilais komandcentrs” (60139) ir viss, kas nepieciešams veiksmīgām policijas operācijām – sacīkšu auto, visurgājējs, policijas automašīnas, mobilais komandcentrs, helikopters un pat policijas suns! Nervus kutinošas rotaļas būs garantētas!

 

 

 

 

Bet varbūt Tavs mazais jau sācis izspēlēt nākotnes profesiju scenārijus vai pat vēlas kļūt par īstu uzņēmēju? Tad LEGO City lielo transportlīdzekļu sērijas komplekts „Picu busiņš“ (60150) viņam noteikti šķitīs interesants. Atvērt picu busiņu, veidot un cept picas, pārdot tās izsalkušajiem klientiem un pat veikt picu piegādi ar motorolleru – jauka iespēja soli pa solim izspēlēt dažādas dzīves situācijas! 

 

 

 

 

Foršos nindzju fanus noteikti priecēs LEGO NINJAGO® Movie™ sērijas komplekts “Zaļā Ninja robotpūķis“ (70612). Tagad jaunie varoņi droši spēs stāties pretī ļaunajam Garmadon, izmantojot uzbūvēto robotpūķi. Paslēptie dzinēji ļaus lidot pretī ienaidniekam, kājās iemontētie stobri raidīs šāviņus, savukārt aste un zobens noderēs tuvcīņai. Kurš uzvarēs šajā episkajā cīņā?   

 

 

 

 

 

Savukārt progresīvo tehnoloģiju entuziasti novērtēs LEGO Technic sērijas komplektu “Kāpurķēžu sacīkšu auto ar tālvadības pulti” (42065). Šo teicami manevrējamo un jaudīgo braucamo neapturēs nekādi šķēršļi. Turklāt, liekot lietā iztēli un prasmes, to var pārbūvēt par citu tālvadāmu modeli — lielisku bezceļa auto! 


 

 

 

 

 

 

 

 

Dāvanu idejas jaunajām dāmām

Lieliska dāvana radošām rotaļām būs LEGO Friends komplekts “Hārtleikas pilsētas picērija” (41311). Sākumā jāuzbūvē picērija, tad kopā ar Friends varoņiem Emmu un Oliveru var cept svaigas, gardas picas lielajā picas krāsnī un pasniegt tās viesiem romantiskajā picērijas balkonā. Tad jākāpj uz motorollera un jāsteidz izvadāt pasūtījumi pa visu Hārtleikas pilsētu.

 

 

 

 

 

Dažreiz arī ziemā gribas atcerēties vasaras izklaides un silto saulīti. Piedzīvojumiem nevar pretoties, it īpaši tad, ja pieder tik jauks luksusa kuģis kā šis LEGO Friends “Katamarāns Sunshine” (41317). Atpūta saules staros uz klāja, veldzēšanās baseinā, braucieni ar ūdens motociklu, rotaļas ar draudzīgajiem delfīniem – aizraujošas izklaides kopā ar Friends varoni Stefāniju un viņas draugiem arvien turpinās!

 

 

 

 

 

 

Lai gan ziemā mēdzam aizdomāties par vasaras priekiem, arī ziemā to netrūkst. Ziema nav iedomājama bez kārtīga sniega, slēpošanas un braucieniem ar ragaviņām. Bet, kamēr aiz loga vēl gaidām pirmo sniedziņu, LEGO Friends komplekts “Slēpošanas kūrorta kotedža” (41323) ļaus jau tagad baudīt ziemas priekus – slēpošana no kalna, braukšana ar sniega motociklu, sildīšanās āra baseinā vai dīvānā pie kamīna – šeit viss ir iespējams!

 

 

 

 

Reklāma
Reklāma

 

Atraktīvām dāmām noteikti patiks LEGO Friends komplekts “Stefānijas māja” (41314). Sākumā nepieciešams uzcelt lielu, skaistu dzīvojamo māju un mazu mājiņu trusēnam Chili, tad jāpalīdz tētim izsūkt viesistabas grīdu ar putekļu sūcēju, mammai - biroja darbos un jāpabaro trusītis, bet pēc tam var izcept gardumus, atpūsties šūpuļkrēslā un saposties ballītei! Dažādi spēļu scenāriji jautrības pilnām rotaļām!


 

 

 

 

 

Dāvanu idejas pašiem mazākajiem
Mazuļiem no 1 līdz 5 gadu vecumam Ziemassvētku vecītis sagatavojis īpašas dāvanas, kas sniegs lielu jautrību, veidojot savas pirmās konstrukcijas. LEGO® DUPLO® komplektu klucīši ir divreiz lielāki par parastajiem LEGO klucīšiem un īpaši izstrādāti, lai būtu droši un ērti mazajām rociņām. LEGO DUPLO komplekti veicinās jautras, iztēli raisošas rotaļas un vienlaikus palīdzēs jaunu lietu apguvē.
Izspēlējiet reālās dzīves notikumus ar LEGO DUPLO komplektu “Ģimenes māja” (10835). Tā ir atpazīstama pasaule ar modernām DUPLO figūrām. Mazuļi ar prieku izspēlēs dienas gaitas – sākot ar rīta celšanos, ēst gatavošanu un ēšanu līdz pat auto mazgāšanai. Vērojiet, kā, izspēlējot sadzīves ainas ar trīs DUPLO figūrām, bērniem attīstās lomu spēļu iemaņas.

 

 

 

 

 

LEGO DUPLO “Ciparu vilciens” (10847) ir raiba iepazīšanās ar cipariem un skaitīšanu. Mazuļiem ļoti patiks būvēt un pārbūvēt šo ducīgo vilcieniņu, vienlaikus mācoties pazīt ciparus! Komplektā ir arī divas bērnu DUPLO figūras un kaķēna figūra, un tas sniedz nebeidzamas iespējas ar prieku būvēt, braukt un arī mācīties! 

 

 

 

 

 

 

Mazie Disney pasaku fani priecāsies par LEGO DUPLO komplektiem “Mikija un viņa draugu pludmales māja” (10827) vai “Pelnrušķītes burvju pils” (10855). Iztēli rosinošas rotaļas ar Disney pasaku varoņiem un iespēja veidot arī pašiem savus pasaku stāstus un spēļu scenārijus! 

 

 

 

 

 

 

 

Ar krāsaino LEGO DUPLO komplektu “Bērnudārzs” (10833) mazuļi priecāsies jums parādīt, kā viņiem klājas bērnudārzā - kā viņi rotaļājas uz paklāja, pusdieno, dodas uz tualeti vai kārto mantas. Šis komplekts palīdzēs nostiprināt apgūto un sekmēs lomu spēļu apguvi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ienesiet svētku brīnumus mazuļa dzīvē ar šo jautro LEGO DUPLO komplektu “Ziemassvētku vecīša svētki” (10837). Bērniem patiks rotaļāties gan ar kamanām, gan jautri šļūkt no kalniņa ar ragaviņām. Kalniņa, eglītes un sniegavīra konstruēšana palīdzēs veidot pirmās būvēšanas iemaņas.

Radiet prieku un svētku noskaņu visai ģimenei ar jautrajiem, aizraujošajiem un izklaidējošajiem LEGO komplektiem. Ziemassvētki ir jau klāt!

 


Rakstu sērija par bērnu pozitīvu un kreatīvu attīstību tapusi sadarbībā ar LEGO DUPLO un LEGO rotaļlietu ražotāju LEGO Group.

LEGO Group ir apņēmušies nodrošināt bērniem drošu, izglītojošu, radošu un iztēli rosinošu spēļu pieredzi. Spēlējoties ar LEGO DUPLO vai LEGO komplektiem, bērni attīsta pamatprasmes, radošo domāšanu, iemācās atrisināt problēmas un koncentrēties. Vairāk informācijas par bērnu izglītošanu un spēlēm iespējams atrast vietnē www.lego.com, droša vide bērniem.