Vēstuļu rakstīšanas diena

7.decembrī tiek atzīmēta "Vēstuļu rakstīšanas diena", kad ikviens aicināts paņemt rokās pildspalvu un uzrakstīt sirsnīgu vēstuli. "Amigo iniciatīvas laimīgām ģimenēm" vadītāja aicina ieviest jaunu tradīciju. 

Vēstuļu rakstīšanas diena

FOTO: Shutterstock.com

7.decembrī tiek atzīmēta "Vēstuļu rakstīšanas diena", kad ikviens aicināts paņemt rokās pildspalvu un uzrakstīt sirsnīgu vēstuli. "Amigo iniciatīvas laimīgām ģimenēm" un Mammamuntetiem.lv vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa aicina ieviest jaunu ģimenes tradīciju. 

Vai jūsu ģimene jau ir uzrakstījusi vēstules Ziemassvētku vecītim? Ne tikai bērni, bet arī pieaugušie! Vēstuļu rakstīšana ir skaista tradīcija, un bērniem mācām, ka vēstule Ziemassvētku vecītim nevar būt tikai dāvanu saraksts. Jāapjautājas, kā vecītim klājas un jāpastāsta, kā klājas pašam rakstītājam un ko viņš vēlētos piedzīvot jaunajā gadā. Var rosināt, lai bērns izdaiļo vēstuļpapīru vai uzzīmē kādu zīmējumu. Uzrakstītās vēstules var sūtīt uz Lapzemi, savukārt mēs tās iemetam savas kāpņutelpas pastkastītē – uz vienas brīvās kastītēs reiz uzlīmēju Ziemassvētku vecīša portretu, un nu tā ir kļuvusi par Vecīša pasta kasti. 

Aicinu ikvienu atvēlēt brīdi, lai kopā ar bērniem uzrakstītu jaukas un sirsnīgas vēstules!

Reklāma
Reklāma