Pikniks ar Seldzīti un īpaši stūrīši mazuļiem – Tēva dienas festivālā gaidītas visas paaudzes

Tēva dienas desmitais jubilejas festivāls notiks jau šosvētdien, 10. septembrī. Godināsim tētus, kopā dodoties gājienā, kas paredzēts plkst. 12.00 no Brīvības pieminekļa, bet pēc tam svinības turpināsim Vērmanes dārzā, kur sagaidāmas daudz dažādas aktivitātes, pārsteigumi un bagātīga skatuves programma.
Tēva dienas festivālā, ko Rīgā jau 10. gadu rīko vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv, būs īpaši stūrīši mazuļu pārtīšanai un pabarošanai, kā arī kopā ar Seldzīti varēs izbaudīt piknika burvību.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tēva dienas festivālā, ko Rīgā jau 10. gadu rīko vecāku organizācija "Mammamuntetiem.lv", būs īpaši stūrīši mazuļu pārtīšanai un pabarošanai, kā arī kopā ar Seldzīti varēs izbaudīt piknika burvību.

Par mazuļiem rūpēsies Happy, Gege un Friso

Tēva dienas festivālu tradicionāli apmeklē ģimenes arī ar pavisiem maziem ķipariem, tāpēc ik gadu ir padomāts par īpašu stūrīti, kur iespējams mazos gan pārtīt, gan pabarot. 

 

Pašiem mazākajiem festivāla apmeklētājiem paredzētajā teltī “Happy” būs sarūpējis

pārtinamos galdus un visas nepieciešamās lietas bērnu higiēnai. Ikviens varēs izmēģināt “Happy” preces un iegādāties tās par izdevīgākām cenām! Tāpat būs pieejama fotosiena.

 

 

 

Savukārt zīmols “Friso” būs sarūpējis fotokasti, kā arī varēs nogaršot “Friso” piena maisījuma ogu smūtijus.

 

Reklāma
Reklāma

Arī Gege teltī vecākiem būs iespēja atvilkt elpu un gan pārtīt, gan pabarot mazuli, kā arī iepazīties ar Gege produktiem.
 

Atpūta ar “Selga”

 

Šogad ģimeniskajā gājienā ar saukli “Lepns, ka esmu tētis” dosies arī Seldzītis, bet pēc tam Vērmanes dārzā ikvienam “Selgas” zonas viesim būs iespēja iejusties piknika atmosfērā, nogaršojot paaudzēs iecienītos “Selga” cepumus un spēlējot dažādas galda spēles kopā ar Seldzīti. Tāpat ikviens varēs atzīmēt savu mājvietu īpašajā “Selgas” Latvijas kartē, bet uz Vērmanes dārza skatuves gaidāma “Selgas” Lielā laimes rata izloze ar vērtīgām un gardām balvām.

 

Plašāka informācija par Tēva dienas gājienu un festivālu www.tevadiena.lv!

 

Tēva dienas gājienu un festivālu atbalsta Rīgas dome un Izglītības un zinātnes ministrija. 

Saistītie raksti