Nāc svētdien uz Tēva dienas festivālu un izbaudi militārās stafetes!

Pirmo gadu Tēva dienas festivālā piedalīsies Latvijas Republikas Zemessardze un piedāvās iespēju ne tikai apskatīt un aptaustīt dažādus ieročus, bet arī piedalīties īstās militārajās stafetēs!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ikvienam interesentam būs iespēja apskatīt ieroču stendu, kurā būs dažnedažādi ieroči, piemēram, G36 triecienšautene ar aptveri, AK4 tiecienšautene ar aptveri, KSP-58 ložmetējs, CG granātšāvējs ar optisko tēmēkli, GMG granātšāvējs ar trīskājām, Browning lielkalibra ložmetējs ar trīskājām. 

Būs arī īpašs šaušanas trenažieris, kur varēs izmēģināt spēkus mērķī šaušanā. 

Drosmīgie, kuri piedalīsies Militārajā stafetē, varēs mest granātu, stiept mācību munīciju, uzvilkt ķiveri, bruņuvesti un uzkabi. Mugursomā uz muguras būs guļammaiss, paklājiņš, medsoma, mīnu mietiņi.

Būs, ko nest! 

 

Reklāma
Reklāma

Par Tēva dienas festivālu
9. septembrī plkst. 12.00 no Brīvības pieminekļa Rīgā sāksies tradicionālais Tēva dienas gājiens, kurā aicinātas piedalīties ģimenes no visas Latvijas. Gājiens noslēgsies Vērmanes dārzā pie skatuves, kur uzreiz gaidāms svētku koncerts. Šogad uz Tēva dienu ielūdz valsts iniciatīva “Latvijas Goda ģimenes gads”, svētkus kā ik gadu organizē Latvijas vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”, Tēva dienas lieldraugs – “Rimi”. Aizraujošas aktivitātes pasākumā visai ģimenei nodrošina arī Latvijas zaļās farmācijas uzņēmums “Silvanols”, “Amigo”, “Trebū Mājas”, “Latvijas Pasts”, “Bowlero”, “GUNSnLASERS”, izklaides parks “Avārijas Brigāde” u.c.
Svētki Vērmanes dārzā norisināsies visas dienas garumā līdz pat plkst. 17.00. Ieeja bez maksas.