Es vairs neesmu viens. Mēs pat neesam divi. Mēs esam ģimene. Juris Kaukulis, Marta un Rūtas tētis

Juris Kaukulis ir tētis Martam un Rūtai, viņš ir arī grupas “Dzelzs vilks” solists un projekta "100 tēti Latvijai. Gaišas domas un stiprinoši vārdi no tēta tētim" dalībnieks.
 

 

Juris Kaukulis ar dēlu Martu. Foto: Artūrs Martinovs, 100 tēti Latvijai

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Juris Kaukulis ar dēlu Martu. Foto: Artūrs Martinovs, "100 tēti Latvijai"

 

Stāsta tētis Juris Kaukulis: "Vai man patīk būt tētim? Tu vienkārši esi tētis. Tas ir kā elpot, kā dzīvot. Man patīk, ka kopš bērnu ienākšanas ģimenē es vairāk ieklausos citos, mēģinu labāk izprast apkārtējos, sniegt atbalstu un domāt par viņu vajadzībām. Es vairs neesmu viens. Mēs pat neesam divi. Mēs esam ģimene. 
Grūtības var uzpūst no jebkā, taču tām var tikt pāri. Kad piedzimst pirmais bērns, protams, ir šoks, jo dzīve ļoti mainās. Ar otro jau ir vieglāk. Pats nāku no piecu bērnu ģimenes un varu teikt - jo mājās vairāk cilvēku, jo vienkāršāk.
Pusaudžiem jau vairs tik ļoti negribas pavadīt laiku kopā ar vecākiem, taču man ļoti patīk ceļot kopā ar bērniem, kā arī doties kopīgās pastaigās ar suni. Staigājot pa Siguldas takām, mēs kopā vērojam, kā mainās gadalaiki, aprunājamies par to, kas viņiem svarīgs. No bērniem es uzzinu par jauno pasauli - paaudzi, kurai ir cits ātrums, citi apvāršņi un citas krāsas."

 

Reklāma
Reklāma