Supermens ar konču - apsveikums tētim

Rīgas 124. Pirmsskolas izglītības iestādes vecākās grupas „Zvirbuļi” Tēta dienas apsveikums

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šogad ideja Tēta dienas apsveikumam nāca negaidīti, caur sarunām par to, kas tētiem patīk, kas tiem garšo, ko tie dara un kādi tie ir. Turklāt nācās secināt, ka ne visi tēti dzīvo kopā ar mammu un bērniņu. Bet ir kāds cits īpašs tēta līdzinieks – krusttēvs vai vectētiņš. Un gala secinājums – tomēr tie ir katra bērna supervaronis!
Bērni secināja, ka arī tēti šajā dienā ir pelnījuši kādu dāvanu, tāpēc radās ideja par šādu apsveikuma kastīti.
Nepieciešamās lietas – pavisam ikdienišķas, galvenā bija bērnu fantāzija un radošums. Bet no materiālām lietām – biezāks zīmēšanas papīrs, līme, krāsainie zīmuļi un šokolādīte.
Pirmais darbs bija skolotājai izdomāt trafareti un tās sagatavot noteiktā skaitā, lai pietiktu visiem bērniem. Pēc tam bērni radoši izpaudās zīmējot tētim seju, krāsojot matus, izkrāsojot supervaroņa emblēmu un fonu ap to.

Idejas apsveikumiem
Otrais darbs – skolotāja sagatavoja apmetņus, izgriežot tos no sarkana aplikāciju papīra. Ar viegliem pieskārieniem ieskicēja tekstu „Tu esi mans supervaronis”, kuru bērni patstāvīgi pārrakstīja. 

Idejas apsveikumiem

Trešais darbs – skolotāja gatavās detaļas salīmēja un izteiksmīgākam nobeigumam, apvilka tumšākas kontūras. 

Idejas apsveikumiem

Ceturtais darbs – gatavajā apsveikuma kārbiņā ielikt kādu gardu našķi. Un tad jau darba nedēļas noslēgumā, vakarā ļoti tiek gaidīti vecāki, lai pārsteigums nonāktu pie īpašā cilvēka.

Idejas apsveikumiem

Bērniem radoši palīdzēja izpausties skolotājas Sandra Piņķe-Finka un Līva Millere

Reklāma
Reklāma

Vairāk par konkursu lasi "Idejas Tēva dienas apsveikumu kartītēm"

KONKURSU ATBALSTA:

 

"Mӧller's Junior" garšīgās 0mega-3 un D3  vitamīna zivtiņas. Lai mazie augtu gudri, stipri un ņipri!

Par LEGO Group
LEGO Group ir privāts, ģimenes īpašumā esošs uzņēmums, kurš atrodas Bilundā, Dānijā. Uzņēmuma misija ir bērnu radošuma un iztēles spēju attīstība ar klucīšu palīdzību.
Vietnē www.duplo.lego.com ir vairāk informācijas par rotaļu iespējām bērniem un LEGO produktiem. Vietnē ir arī spēļu sadaļa, kur bērni var rotaļāties ar skaņām un animācijām drošā tiešsaistes vidē.