Apsveikums Tētim!

Darbu iesūtīja - Daugavpils pilsētas 2.speciālās pirmsskolas izglītības iestādes 3.grupa, skolotājas Ilona Rapkauska un Aļona Golubeva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nepieciešami materiāli: Balta un melna papīra lapa, līmes zīmulis, izdrukāti vai izgriezti  burti( T Ē T I M ), šablons- ūsas (pēc izvēles)


Kā pagatavot apsveikumu: A4 baltu paīra labu pārloka uz pusēm, no melnā papīra izgriež 2 papīra sloksnes 1cm platas un divas 2cm platas, sloksnīšu garumus var mainīt pēc izvēles, atkarībā no vēlamā rāmja platuma. Izgriezt burtus no melna papīra vai jau izprintētos burtus, lai atvieglotu uzdevumu, ieteicams printētos burtus veidot rāmīšos, lai tos vieglāk izgriezt pēc izprintēšanas. Visu sagatavoto novieto uz papīra un izveido savu vēlamo kompozīciju vai tādu, kā redzams paraugā. Kā pirmo iesakām pielīmēt rāmi (melnās sloksnītes - šaurās horizontāli, bet platās vertikāli) , tad pielīmējiet ūsas, vizuāli sadalot kartīti horizontāli uz pusēm, ūsas līmē lejasdaļā. Kā pēdējos līmē burtus. Burtus izkārtojums var būt dažāds, tikai neaizmirstiet, ka beigās ir jāizveidojas vārdam - TĒTIM. 


Vairāk par konkursu lasi "Idejas Tēva dienas apsveikumu kartītēm"

KONKURSU ATBALSTA:

 

Reklāma
Reklāma

"Mӧller's Junior" garšīgās 0mega-3 un D3  vitamīna zivtiņas. Lai mazie augtu gudri, stipri un ņipri!

Par LEGO Group
LEGO Group ir privāts, ģimenes īpašumā esošs uzņēmums, kurš atrodas Bilundā, Dānijā. Uzņēmuma misija ir bērnu radošuma un iztēles spēju attīstība ar klucīšu palīdzību.
Vietnē www.duplo.lego.com ir vairāk informācijas par rotaļu iespējām bērniem un LEGO produktiem. Vietnē ir arī spēļu sadaļa, kur bērni var rotaļāties ar skaņām un animācijām drošā tiešsaistes vidē.