Krāsainas mašīnas un elegantas kaklasaites tētiem svētkos

Tētiem patiks!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

„Zvaigznīte”
„Idejas Tēva dienas apsveikumu kartītēm”

Bērnu vecums – 1.6 -2 gadi
Izmantojamie materiāli
– A4 krāsainais kartons (kakao un zaļā krāsā), kaklasaites šablons, šķēres, līme, pirkstiņu krāsas (zaļa),aukliņa, caurumduris, plastmasas šķīvis.
Apraksts – Skolotāja uz krāsainā kartona apvelk un izgriež kaklasaites šablonu, no zaļā kartona izgriež kvadrātiņu nelielu. Skolotāja sagatavo darba vietu bērnierm, katram iedod pa kaklasaites šablonam, tad ar skolotājas palīdzību pielīmē zaļo kvadrātiņu uz kaklasaites, iemērc rociņu pirkstiņu krāsā, kura ir uz plastmasas šķīvja un uzliek savas rociņas nospiedumu uz kaklasaites. Kad krāsa nožuvusi, skolotāja otrā pusē uzraksta dzejoļa „Kas tas ir?” rindiņas un kopā ar bērnu iever aukliņu. Apsveikums ir gatavs un var apsveikt tētus viņu īpašajā Tēvu dienā.

idejas apsveikumiem

Idejas apsveikumiem

Bērnu vecums – 2gadi
Izmantojamie materiāli
– A4 balts kartons, mašīnas šablons, melns krītiņš, pirkstiņu krāsas (brūns, zils, dzeltens), šķēres, caurumduris, sutažas diega aukla.
Apraksts – Skolotāja uz balta A4 kartona apvelk un izgriež mašīnas šablonus, ar melno krītiņu uzzīmē vajadzīgās detaļas (lukturus, logus, riepas), otrā pusē tiek uzrakstīts dzejolītis. Tiek sagatavota darba vieta bērniem, kur bērni savus mašīnu šablonus izkrāso ar pirkstiņu krāsām. Kad krāsa ir nožuvusi, tad bērni kopā ar skolotāju(kuram padodas patstāvīgi bez skolotāja palīdzības) iever sutažas diega aukliņu mašīnas šablonā izdurtajā caurumā un sasien aukliņu. Apsveikums tētim gatavs!

 

Iesūtīja: PII "Aivija", grupa "Zvaigznīte", 14 bērni

Reklāma
Reklāma

Vairāk par konkursu lasi "Idejas Tēva dienas apsveikumu kartītēm"

KONKURSU ATBALSTA:

 

"Mӧller's Junior" garšīgās 0mega-3 un D3  vitamīna zivtiņas. Lai mazie augtu gudri, stipri un ņipri!

Par LEGO Group
LEGO Group ir privāts, ģimenes īpašumā esošs uzņēmums, kurš atrodas Bilundā, Dānijā. Uzņēmuma misija ir bērnu radošuma un iztēles spēju attīstība ar klucīšu palīdzību.
Vietnē www.duplo.lego.com ir vairāk informācijas par rotaļu iespējām bērniem un LEGO produktiem. Vietnē ir arī spēļu sadaļa, kur bērni var rotaļāties ar skaņām un animācijām drošā tiešsaistes vidē.