Kūka tētim un tētis makšķerē - neparastas kartītes tētu sveikšanai

Iesūtu savas grupas bērnu darbiņus. Mums ir trīs vecumu bērni grupiņā (3, 4, un 5 gadus veci), tāpēc darbiņi tik dažādi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Pirmā apsveikumu kartīte veidota no apļu un trīsstūru šabloniem aplikācijā.


Garšīgā kūka veidota ar plastilīnu uz kartona sagataves.

Idejas apsveikumiem
Telefona "detaļas" redzamas bildītē - papīrīts no šokolādes kastītes iekšpuses, aplikāciju papīrs telefona formā, kartona sagatave Apple logo formā. Bērniem šī tētu dāvana vislabāk patīk... :) To arī gatavoja pilnīgi visi grupas bērniņi.

Idejas apsveikumiem
Un apsveikums, kurā tēti ar bērnu sēž laivā un makšķerē zivis, kuras "peld" apsveikuma otrā pusē. Tajā ir zīmēts un līmēts. Apsveikuma knifs - tas veras no augšas uz leju.

Idejas apsvekumiem

Idejas apsveikumiem


Strādājām cītīgi vairākas dienas, lai iepriecinātu mīļos tētus.
Mēs - Vecumnieku pirmsskolas izglītības iestādes,  Mārīšu 2. grupiņas, 24 bērni. Audzinātāja Līga Bikmane, Marika Ušecka un skolotāju palīgs Anita Vīksna.

Reklāma
Reklāma

Vairāk par konkursu lasi "Idejas Tēva dienas apsveikumu kartītēm"

KONKURSU ATBALSTA:

  

"Mӧller's Junior" garšīgās 0mega-3 un D3  vitamīna zivtiņas. Lai mazie augtu gudri, stipri un ņipri!

Par LEGO Group
LEGO Group ir privāts, ģimenes īpašumā esošs uzņēmums, kurš atrodas Bilundā, Dānijā. Uzņēmuma misija ir bērnu radošuma un iztēles spēju attīstība ar klucīšu palīdzību.
Vietnē www.duplo.lego.com ir vairāk informācijas par rotaļu iespējām bērniem un LEGO produktiem. Vietnē ir arī spēļu sadaļa, kur bērni var rotaļāties ar skaņām un animācijām drošā tiešsaistes vidē.