Mūsu Tēvu dienas apsveikuma kartiņa/dāvana. Tapšanas stāsts

Šogad mūsu tētiem vēlējāmies parādīt cik ļoti svarīgs un nozīmīgs mūsu dzīvē ir ikviens kopā pavadītais brīdis. Citreiz ikdienas steigā netiek ievērots bērna prieks par mazajām lietām – kopīgu pastaigu no bērnudārza vai pašūpošanu šūpolēs. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Apsveikuma kartiņas ārējais izskats tika plānots kā kaklasaite, kuru atverot atklājas bērna lolotais teikums, par to, ko viņam ar savu tēti visvairāk patīk darīt kopā. Tādā veidā atklājot tētim, kas viņa bērnam liekas pats nozīmīgākais viņu ikdienā un rotaļās. Atgādinot vienkāršo un mazo lietu nozīmību mūsu bērnu uztverē un tā nozīmību, lai arī turpmāk mazais ķipars augtu laimīgs.
Tomēr, mazajām rociņām pirms kartiņu pasniegšanas ļoti gribās tās atlocīt un pārbaudīt un vēlreiz salocīt.. Tādēļ skolotājas kartiņas ielaminēja, un pievienojam tām knaģīšus, un tā kartiņas pārtapa par dāvaniņām.

Idejas apsveikumiem


Darba process
Skolotājas sagatavo kaklasaites trafaretu, kuru krāsojām ar zīmuļiem, mūsu gadījumā, bet to var arī aplicēt, tonēt un citādi izdaiļot atbilstoši savām vēlmēm un iespējām. Mēs savas kartiņas rotājām ar uzlīmēm.

Idejas apsveikumiem
Nākošais solis, bija īpaši svarīgā teikuma konkretizēšana, to uz kaklasaites aizmugures uzrakstīja skolotāja. Tad visas kartiņas ar skolotājas palīdzību rūpīgi izgriezām un ielaminējām, kā arī pievienojām knaģīšus, lai vērtīgo dāvanu var piespraust tieši krūšu priekšā un lepoties ar to.


Dāvaniņas tētiem pasniedzām pēc kopēji pavadīta Tēvu dienas pasākuma mūsu bērnudārzā.

 

Iesūtīja: Jelgavas pilsētas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestāde „Kamolītis”
„Atraitnīšu” – 8. grupa
22 bērni (4 gadus veci)

 

Reklāma
Reklāma

Vairāk par konkursu lasi ''Idejas Tēva dienas apsveikumu kartītēm''

KONKURSU ATBALSTA:

 

"Mӧller's Junior" garšīgās 0mega-3 un D3  vitamīna zivtiņas. Lai mazie augtu gudri, stipri un ņipri!

Par LEGO Group
LEGO Group ir privāts, ģimenes īpašumā esošs uzņēmums, kurš atrodas Bilundā, Dānijā. Uzņēmuma misija ir bērnu radošuma un iztēles spēju attīstība ar klucīšu palīdzību.
Vietnē www.duplo.lego.com ir vairāk informācijas par rotaļu iespējām bērniem un LEGO produktiem. Vietnē ir arī spēļu sadaļa, kur bērni var rotaļāties ar skaņām un animācijām drošā tiešsaistes vidē.