Arī šogad ģimenes aicinātas piedalīties Tēva dienai veltītajā gājienā!

Tēva dienas festivāls 2016 šogad sāksies ar tētiem veltītu ģimenisku un skaistu gājienu – tas sāksies plkst. 12.00 no Brīvības pieminekļa un noslēgsies Vērmanes dārzā, kur turpinājumā paredzēts koncerts, brīvdabas izrāde un radošas, sportiskas un izklaidējošas aktivitātes visas dienas garumā. 

Arī šogad Tēva dienas festivāls sāksies ar ģimenisku gājienu pa Brīvības ielu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Arī šogad Tēva dienas festivāls sāksies ar ģimenisku gājienu pa Brīvības ielu!

Tēva dienu Latvijā oficiāli atzīmē kopš 2010. gada, tā svinama septembra otrajā svētdienā, un šoruden Tēva dienas svētki kā plaši, ģimeniski svētki Rīgā būs jau ceturto gadu pēc kārtas - festivālu organizē Latvijas vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv. Pasākums notiek Rīgas centrā visas dienas garumā un ir bagāts ar aktivitātēm, kas ir saistošas ikvienam ģimenes loceklim – tētim un mammai, pašiem mazākajiem un lielākajiem ģimenes bērniem un pat vecvecākiem. 

 

Tēva dienas festivāls 2016 notiks sestdien, 10.septembrī un sāksies ar tētiem veltītu ģimenisku gājienu plkst. 12.00 no Brīvības pieminekļa līdz Vērmanes dārzam, un turpināsies kā skaisti svētki visas dienas garumā.

 

Pulcēšanās Tēva dienas gājienam sākot no plkst. 11.00 pie Brīvības pieminekļa, kur pirms gājiena notiks gājiena dalībnieku kopbildes uzņemšana no putna lidojuma. Gājiena maršruts: Brīvības piemineklis ->Brīvības bulvāris -> Elizabetes iela -> ieiešana Vērmanes dārzā pa Elizabetes un Kr.Barona ielas stūra vārtiem. 

Reklāma
Reklāma

 

Arī šajā gadā aicinām ģimenes saposties vienotā stilā, izmantojot vienādas krāsas krekliņus, kas personalizēti ar īpašiem uzrakstiem, cepures vai Tēva dienas tematikai veltītus aksesuārus - ūsas, tauriņus un kaklasaites.