Kad izaugšu liela, strādāšu mežā - būšu kā mans tētis! Piedalies Tēva dienas konkursā arī Tu!

Tētis ir lielākais paraugs un iedvesmas avots mazās Anetes dzīvē. Ikviena tēta darbība tiek atkārtota un apbrīnota ar priekā mirdzošām acīm. "Amigo iniciatīvas Laimīgām ģimenēm"  Tēva dienas konkursam "Stāsti par tētiem" savu stāstu iesūtījusi Janīna Mikucka. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tētis ir lielākais paraugs un iedvesmas avots mazās Anetes dzīvē. Ikviena tēta darbība tiek atkārtota un apbrīnota ar priekā mirdzošām acīm. "Amigo iniciatīvas Laimīgām ģimenēm"  konkursā "Stāsti par tētiem" savu stāstu par savu meitiņu Aneti (3 gadi un 6 mēneši) un viņas tēti Raivo iesūtījusi Janīna Mikucka. 

Anete tāpat kā tētis, kad izaugs liela, strādāšot mežā, jo arī viņas tētis strādā mežā, un tētis viņai ir nopircis spēļu zāģi - tādu pašu kā viņam.


Anetei tētis ir vismīļākais un vislabākais, Anete grib būt tāda kā tētis un darīt visu to pašu, ko viņš. Anete tāpat kā tētis, kad izaugs liela, strādāšot mežā, jo arī viņas tētis strādā mežā, un tētis viņai ir nopircis spēļu zāģi - tādu pašu kā viņam. Anete ar savu tēti iet makšķerēt un tāpat viņai patīk tīrīt zivis kopā ar tēti. Anete redz, kā tētis kaut ko dara un tad skrien un pati arī mēģina darīt tāpat kā tētis,viņai liekas interesanti viss ko tētis dara. 

 

 

Reklāma
Reklāma

Anetei ar Raivo ir daudz kopīgas nodarbes - braukt pēc malkas - tētis stumj Aneti ķerrā, iet pie aitām uz kūti, spēlēties un skriet, braukt ar traktoru un mašīnu. Anetei patīk iet gulēt ar tēti, tad viņi guļ pa visu gultu un interesantās pozās, tā kā viņiem labāk patīk un ir ērtāk. Anete tētim stāsta visu un ar tēti dalās it visā. Tētis ļoti mīl un lutina Aneti, viņiem abiem kopā ir labi.  Raivo Aneti ņem visur līdz, rāda, stāsta un māca, lai viņa saprot. Raivo pavada visu savu brīvo laiku ar Aneti. Raivo grib, lai Anete izaugtu liela un gudra un ne no kā nebaidītos. 

Es esmu ļoti laimīga un priecīga, ka manai meitiņai ir tāds tētis, un kā viņi mīl viens otru!


Kāds ir tavs tētis un ko tev patīk ar viņu kopā darīt? Ko Tev ir iemācījis bērns un kāpēc Tev patīk būt tētim? Piedalies "Amigo iniciatīvas Laimīgām ģimenēm" stāstu konkursā "Stāsti par tētiem". Galvenā balva mobilie tālruņi VISAI ĢIMENEI – divi Huawei P8 Lite un divi Huawei Y360, turklāt Amigo pieslēgumu bezmaksas saziņai uz vienu gadu! Plašāku informāciju par konkursu un balvām meklē ŠEIT!