Aicinām pieteikt savu Tēva dienas pasākumu!

Ģimenes portāls „Mammamuntetiem.lv” aicina ikvienu pašvaldību, bērnudārzu, skolu, uzņēmumu un citas organizācijas informēt par savu organizēto Tēva dienas pasākumu. Visas aktivitātes tiks apkopotas vienā kalendārā, kurā būs ietverta informācija par visu Latviju un kas būs apskatāms „Tevadiena.lv”. Mērķis ir izveidot Tēva dienas pasākumu programmu un popularizēt šos svētkus katrā ģimenē.  

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

„Tēva diena, kas Latvijā ir oficiāli ieviesti svētki un svinama septembra otrajā svētdienā, kļūst arvien populārāka. To atzīmē reģionos, un tajā aktīvi iesaistās kā lielās, tā mazās pašvaldības. Esam priecīgi par katru ģimeni un katru organizāciju, kas godina tētus un saka viņiem paldies,” stāsta ģimenes portāla „Mammamuntetiem.lv” un nodibinājuma „Fonds Mammām un Tētiem” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.

 

Šogad Tēva dienas festivāls Rīgā, kuru aicinātas apmeklēt ģimenes un ikviens interesents no visas Latvijas, notiks 5. septembrī Vērmanes dārzā no plkst. 12.00. Pasākums sāksies ar Tēva dienas dalībnieku kopbildi, kas tiks uzņemta no putna lidojuma, ritma ansambļa "Pulsa efekts" priekšnesumiem, LR Zemessardzes orķestra uzstāšanos un improvizētu kopkori, un visi dalībnieki jau tradicionāli tiks cienāti ar Rūjienas saldējumu. Festivāla programmā paredzēta arī brīvdabas izrāde – „Dirty Deal Teatro” iestudējums „Kā saule gadījās...”, darbosies radošās darbnīcas, kur būs iespēja izgatavot skaistu dāvanu tētim, kā arī gaidāmas dažādas citas sportiskas un aizraujošas aktivitātes. Ieeja ir bez maksas. Jaunāko informāciju par Tēva dienas svētkiem meklē šeit: www.tevadiena.lv.

 

Svētku organizatorus aicinām savu Tēva dienas pasākuma pieteikumu sūtīt uz e-pastu: fonds@mammamuntetiem.lv.

Reklāma
Reklāma

 

Šogad Tēva dienas festivāls Rīgā, kuru aicinātas apmeklēt ģimenes un ikviens interesents no visas Latvijas, notiks 5. septembrī Vērmanes dārzā no plkst. 12.00. 

Par ģimeņu organizāciju „Fonds Mammām un Tētiem” un „Mammamuntetiem.lv”

Nodibinājums „Fonds Mammām un Tētiem” ir ģimenes portāla „Mammamuntetiem.lv” komandas radīta organizācija, kas iniciē un veic dažādus sociālus projektus, tāpēc ir saņēmusi sabiedriskā labuma statusu. Organizācijas darbības primārie mērķi: Latvijas ģimeņu labklājības veicināšana un izglītošana, tai skaitā dzimstības rādītāju celšana, ģimenes vērtību stiprināšana, rūpes par bērnu drošību.