20 idejas dāvanām Māmiņdienā

Mamma ir mīlestības, rūpju un vieduma avots, taču nedrīkst aizmirst, ka, pirmkārt, viņa ir un paliek sieviete. Ļausim mammām nedaudz atpūsties no ģimenes pavarda uzturēšanas un sumināsim viņu sievišķību! Esam sagatavojuši Māmiņdienas dāvanu gidu, lai palīdzētu Tev atrast pašu labāko dāvanu savai mīļajai mammai! Palīdzi mammai no jauna atklāt sievieti sevī!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mammai - kūku karalienei

Mamma

Nevieni svētki nepaiet bez viņas firmīgās medus kūkas, izsmalcinātajām pavlovām vai mājas saldējuma. Un to, kā viņa gatavo Napaleonu, nespēs pārspēt neviens konditors! Ievies mammai ierastos saldos aromātus arī viņas skaistumkopšanas plauktiņā!

Smaržas mammai

1. Nina Rici Nina Pop EDT - dzirkstošs un salds aromāts ar laima, citronu, saldumu, peoniju un ābolu notīm. 
2. STENDERS Chocolate Sugar Scrub - šokolādes cukura skrubis, kas pārvērtīs pīlinga rituālu saldā baudījumā.
3. Douglas Les Délices Raspberry Macaroon My Beauty Tips - ķermeņa kopšanas komplekts ar izsmalcinātu aveņu makarūnu aromātu. 
4. Boucheron Vanille de Zanzibar - parfimērijas ūdens ar karameles, medus, dzintara, koksnes, garšvielu, sīrupa un daudzām citām smaržu niansēm.

 

Mammai - dārza fejai

MammaZem viņas maģiskā pieskāriena uzplaukst skaistākie rožu krūmi, atveras daiļākās peonijas un paceļ galvas tulpju stādi. Tu zini, ka mammu vienmēr varēs atrast dārzā, rušināmies starp dobēm un dungojot zem deguna pazīstamas melodijas. Iepriecini savu dārza feju ar ziedu iedvesmotiem skaistumkopšanas produktiem!

Smaržas mammai1. Coach Floral Eau de Parfume - ziedu aromāts ar rozes, jasmīna un gardēniju notīm.
2. Collistar Giardini Italiani Blush, Eye Shadow, Highlighter - vaigu sārtums, acu ēnas un izgaismotājs, kas ļauj izveidot gan dabisku un romantisku dienas grimu, gan izsmalcinātu vakara make-up.
3. Douglas Trend Collections Floral Peony & Cashmere Shower Gel - maigi attīroša dušas želeja ķermenim ar peonijas un kašmira aromātu, kas acumirklī rada burvīgu pavasara noskaņu.
4. Marc Jacobs Daisy Dream Twinkle - saulains un dzīvīgs aromāts ar gaisīgu krāšņu ziedu un sulīgu augļu smaržas kompozīciju.


Mammai - kompānijas dvēselei

MammaViņa ir kā nerimstošas enerģijas virpulis, kas spēj atdzīvināt jebkuru kompāniju. Jautra, dzīvespriecīga un vienmēr smaidīga, viņa tver katru dienu un izkrāso to savās spilgtajās krāsās. Tādas mammas arsenālā noteikti jābūt košai lūpukrāsai un sejas maskai enerģijas atjaunošanai!

Reklāma
Reklāma

Smaržas mammai1. Tom Ford Eau de Soleil Blanc - svaigs, spirdzinošs un dzirkstošs citrusaugļu notīs ievīts aromāts, kurā uzplaiksnī rūgtās apelsīna miziņas, bergamotes, sulīgā saldā apelsīna, kardamona un pistāciju notis.
2. Collistar Lipstick Art Design® + Lip Liner - lūpu krāsa un lūpu zīmulis, kas aizsargā lūpas no kaitīgiem ārējiem faktoriem un saglabā lūpu dabīgo mitrumu un maigumu, piešķirot tām skaistu un spilgtu krāsu.
3. Lancôme Énergie de Vie The Overnight Recovery Sleeping Mask - atjaunojoša nakts maska, kas palīdz nostiprināt ādas dabiskās aizsargbarjeras un uzturēt optimālu mitruma līmeni ādā.
4. Douglas Make Up Mother's Day Make-up Palette - īpaši Māmiņdienai radīta dekoratīvās kosmētikas palete, kurā ietilpst 6 acu ēnas smokey nude toņos, 2 lūpu krāsas, vaigu sātrums, acu zīmulis un skropstu tuša.


Mammai - piedzīvojumu meklētājai

MammaMierīga mājas dzīve nav domāta viņai. Mugursoma, ērti apavi, mazais ķipars pie rokas, un uz priekšu - pretī piedzīvojumiem! Palutini savu vienmēr aktīvo un zinātkāro mammu ar skaistumkopšanas produktiem, kas guva iedvesmu dažādās pasaules malās, vai arī kaut ko pavisam jaunu, jo viņa noteikti nebaidīsies eksperimentēt.

Smaržas mammai1. EISENBERG Secret N°IV Rituel D'orient - austrumu krāšņuma iedvesmots parfimērijas ūdens, kurā maigi kontrastē koksnes nošu pārpilnība ar svaigās un mirdzošās bergamotes vieglumu, apvijoties ar ziedu arabesku un juteklisko vaniļu.
2. Cinq Mondes Beauty Rituals of the World Collection Pouch - piecu vispopulārāko sejas kopšanas produktu komplekts un kosmētikas somiņa.
3. Douglas Home SPA Breath of Amazonia Mini Treat Set - komplekts ķermeņa kopšanai ar iespaidīgo Amazones lietus mežu smaržu.
4. Philips VisaPure Essential - vibrējoša un rotējoša sejas attīrīšanas ierīce, kas palīdz iegūt maigu un starojošu ādu.


Mammai - izsmalcinātai lēdijai

MammaViņa ir īstas sievišķības etalons - maiga, trausla un ēteriski skaista. Viņas āriene ir tikpat šarmanta un eleganta, cik labestīga un gaiša ir viņas iekšējā būtība. Palutini savu mammu ar pašiem ekskluzīvākajiem un izsmalcinātākajiem skaistumkopšanas līdzekļiem, jo viņa to ir pelnījusi!

Smaržas mammai1. Sisley Izia Anniversary Edition - sievisķīgs ziedu aromāts, kurā ir iekļauta roze,  jasmīna ziedlapiņas, peonijas un maipuķītes. 
2. Estee Lauder All Out Glamour - izsmalcināts dekoratīvās kosmētikas dāvanu komplekts  izcilam grimam.
3. STENDERS 24 Carat Gold Body Cream - ķermeņa krēms, bagātināts ar ar 24 karātu koloidālo zeltu, atjaunojošo granātābolu ekstraktu un vērtīgo argāna eļļu.
4. Toni Gard Tony Luxury Gift Set - aromātu dāvanu komplekts, kas ieskauj netradicionālā ambroksāna, dzintara, muskusa un ciedra smaržu mākonī, atklājot katras sievietes unikālo auru.


Neatradi, ko meklēji? Ieskaties Douglas e-veikalā!