Bērnu ballītes ar Sapņu Rūķi

Nekas nespēj vecākiem sniegt lielāku prieku, kā redzēt patiesu mirdzumu bērnu sejās, kad tie sastopas ar pazīstamiem un mīļiem pasaku tēliem. Sapņu Rūķis īstenos sapni par burvīgu bērnu ballīti. Ballīti, par kuru gan bērni, gan vecāki runās vēl ilgi.

Ballēsimies kopā ar Saņu Rūķiem. Foto: www.sapnurukis.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ballēsimies kopā ar Saņu Rūķiem. Foto: www.sapnurukis.lv

Sapņu Rūķis piedāvā īstenot sapni par burvīgu bērnu ballīti! Jo uzskata, ka nekas nespēj vecākiem sniegt lielāku prieku, kā redzēt patiesu mirdzumu bērnu sejās, kad tie sastopas ar pazīstamiem un mīļiem pasaku tēliem.

Sapņu Rūķis pazīst daudzus iemīļotus pasaku tēlus, kurus var uzaicināt pie sevis ciemos, vai arī ballēties Sapņu Rūķa omulīgajā un mājīgajā namiņā Torņkalnā, Satiksmes ielā 6.


 

Kopā ar mūsu pasaku varoņiem varam doties jautrās rotaļās, smieklīgos piedzīvojumos, kā arī iemācīties daudz jauna radošajās darbnīcās.


 

Kā gan mazās Princeses un Prinči iztiks bez pucēšanās? Tur palīdzēs Rūķa gleznotāju komanda, kura ar akvagrimmu uzgleznos uz sejiņām skaistus zīmējumus un uzburs modīgos glitera tetovējumus.


 

Bet, ja patīk baloni, tad mākam parastu balonu pārvēst par žirafi, puķi vai kādu citu zvēru. Un kurš gan nepriecājas par skaistu hēlija balonu, kas var uzlidot gaisā un piepildīt visas vēlēšanās.

Reklāma
Reklāma

Kad mazais jau ir kļuvis par tīni, tad Rūķis uzrīkos ballīti, par kuru klases audzinātājas varēs acis brīnīt. Tīņus iepriecināsim ar aktīvām spēlēm, Pikto Putnu aktivitātēm un jestrām diskotēkām.


 

Kopā mēs varam sagādāt neaizmirstamus piedzīvojumus, brīnumjaukas ballītes, sniegbaltus Ziemassvētkus, pūkainas Lieldienas un aktīvas sporta spēles! Visneaizmirstamākas un sirsnīgākās bērnu ballītes kopā ar Sapņu Rūķi!

 

 

www.sapnurukis.lv

tel.nr. 26455175

 

Autors, foto: Sapņu Rūķis.