Kā iekustināt ballīti? Konkrēta ideja

Novusa spēle! Rīkojot mammamuntetiem.lv 4 gadu jubilejas pasākumu, ierīkojām novusa stūri. Un tieši šī telpas daļa kopš vakara sākuma līdz beigām mutuļoja cilvēku ielenkumā!

Hokejists Jēkabs Rēdlihs pārbauda, vai brālis, hokejists Krišjānis Rēdlihs ir nomērķējis gana precīzi. Foto: Mārtiņš Ziders, izdevniecība Rīgas Viļņi

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Hokejists Jēkabs Rēdlihs pārbauda, vai brālis, hokejists Krišjānis Rēdlihs ir nomērķējis gana precīzi. Foto: Mārtiņš Ziders, izdevniecība "Rīgas Viļņi"

 

Lai tiktu pie novusa galda, izrādās, ka tos var iznomāt tikai uz ballītes laiku, mēs izvēlējāmies www.playtables.lv piedāvājumu (par pieciem latiem!). Vietā norādīt, ka novusa spēle ir radusies Latvijā, un to šeit spēlē jau kopš tālā 1927. gada!

 

Hokejists Krišjānis Rēdlihs ar sievu Ivetu Rēdlihu, mammamuntetiem.lv.

Pirmie novusa mačus atklāja hokejisti brāļi Rēdlihi, spēlēs iesaistot gan savas sievas, gan vecākus. Attēlā kluba Rīgas "Dinamo" aizsargs Krišjānis Rēdlihs ar sievu Ivetu. 

 

Hokejists Jēkabs Rēdlihs ar sievu Ievu Zvaigzni, mammamuntetiem.lv, novuss.

Drīz vien pie novusa galdiem sākās pāru cīņas! Kluba Rīgas "Dinamo" aizsargs Jēkabs Rēdlihs savai sievai Ievai sniedz novusa spēles veiksmes noslēpumus.

 

Reklāma
Reklāma

Novusa spēle, brāļi Rēdlihi.

Azartiskā cīņā ar dēliem metusies arī brāļu Rēdlihu mamma, režisore Maija Smildziņa. Precīzi nomērķēt viņai palīdz dzīvesbiedrs, režisors Jānis Rēdlihs. 

 

Brāļi Rēdlihi - Krišjānis Rēdlihs, Kristaps Smildziņš, Jēkabs Rēdlihs.

Trīs brāļi - Krišjānis Rēdlihs (no kreisās), Kristaps Smildziņš un Jēkabs Rēdlihs - apspriež savus panākumus un viltīgos gājienus novusā. 

 

Foto: Mārtiņš Ziders, izdevniecība "Rīgas Viļņi"