Lielais mīlas un naudas horoskops 2012. gadam (SIEVIETĒM)

Jaunais gads mums katrai atnāk citāds, nekad nebūs vienādi daudz mīlestības, naudas un labuma. Gada griezumā kopējās astroloģiskās tendences iezīmējas, taču tā burvju nūjiņa lielā mērā ir ielikta katras pašas rokās. Horoskopu sagatavojusi sertificēta astroloģe Guna Kārkliņa speciāli www.kasjauns.lv.

Pūķa gadā iekarot cilvēku simpātijas, čakli strādāt, meklēt jaunas iespējas vai organizēt privāto biznesu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pūķa gadā iekarot cilvēku simpātijas, čakli strādāt, meklēt jaunas iespējas vai organizēt privāto biznesu.

 

Valsts mērogā finanšu tēmai būs spriedzes moments, taču neuztver to kā verdiktu – katrai no mums dotas izvēles un darbošanās iespējas. Smaidīt, iet ar atvērtu sirdi, iekarot cilvēku simpātijas, čakli strādāt, meklēt jaunas iespējas vai organizēt privāto biznesu. Tā ir mūsu darbība un izvēle. 

 

Saimnieciskajos pasākumos akcentu vēlams likt uz gada pirmo pusi – līdz kādam 10., 11.06., savukārt romantiskas noskaņas vairāk izdosies izbaudīt 15.01. – 8.02., flirts, iepazīšanās un gaisīgs vieglums būs raksturīgāks periodam no 4.04. – 7.08., bet uz „dziļajiem ūdeņiem” varam orientēties 15.11. – 16.12. Baudi brīnišķīgos mirkļus un pieredzes, ko dzīve ir gatava tev uzdāvāt! 

 

AUNS 

JA ESI AR KĀDU PĀRĪ. Daudz atklātu sarunu, kas palīdzēs vienam otru izprast vēl labāk. Mīlestība sildīs sirdi, un tu gūsi pozitīvas emocijas. Varbūt vērts padomāt par ģimenes pieaugumu. 

JA ESI BRĪVA. Saposies, iegādājies jaunu svētku kārtu un dodies sabiedrībā! Par ievērības trūkumu nevarēsi sūdzēties, un dzīve dāvās interesantu iepazīšanos. Sirdslietu piedzīvojumi ceļojuma laikā, sagrozīsi kādam galvu. 

NAUDA. Iespējas pavairot ienākumus un labi nopelnīt. Naudas plūsma nāks no pašas darba, tāpēc noteikti izmanto iespējas pakāpties augstāk par karjeras kāpnēm. Vari veidot un attīstīt savu biznesu. 

 

VĒRSIS 

JA ESI AR KĀDU PĀRĪ. Ģimeniskas noskaņas un liela nozīme mājas dzīvei, kā arī kopējai saimniekošanai. Vēlēsies attiecību stabilitāti, un pie tās būs jāpiestrādā. Iespējams, pienācis laiks attiecības sakārtot juridiski, ja tas vēl nav darīts. 

JA ESI BRĪVA. Tavs šarms un seksapīls neatstās vienaldzīgu pretējo dzimumu, iekarosi simpātijas un sirdis. Tajā pašā laikā pašai būs grūtāk tikt skaidrībā, ko vēlies. Iespējamas gan iekšējās pretrunas, gan klusas, slepenas simpātijas. 

NAUDA. Naudai šogad nebūs svarīgākā loma, taču kur nu bez tās!? Labāka plūsma, ja veidosi karjeru vai strādāsi savā uzņēmumā. Esi apdomīga banku darījumos; nebūtu vēlams uzņemties kredītsaistības. 

 

DVĪŅI 

JA ESI AR KĀDU PĀRĪ. Sirsnīgas attiecības un mīlestības siltums. Kopā būšana dāvās daudzus sirsnīgus brīžus. Tikai vienu gan ņem vērā – nerīko savai otrai pusītei vētrainas izskaidrošanās un nenāc mājās ar pārmetumiem. 

JA ESI BRĪVA. Spēcīgas jūtas un seksapīls. Kaislības viļņosies un nedos miera. Esi atvērta attiecībām, bet vēlams tās veidot ar cilvēku, kurā ir gan dvēseles dziļums, gan interese par garīgām vērtībām. 

NAUDA. Ienākumus iespējams vairot, strādājot komandā vai ar kādu kopā. Tas attiecas gan uz algotu darbu, gan privāto biznesu. Ja tev tāda vēl nav, ir vērts apdomāt ģimenes uzņēmuma veidošanu un radinieku iesaistīšanu. 

 

VĒZIS 

JA ESI AR KĀDU PĀRĪ. Ģimenei būs liela nozīme. Pavadi pēc iespējas vairāk laika kopā ar savu otro pusīti un bērniem. Apmainieties ar domām un uzticiet viens otram savas rūpes. Nemēģini gan pārāk izrīkot, tas izraisīs strīdus. 

JA ESI BRĪVA. Iespējama iepazīšanās, kas nes līdzi atbildīgu izturēšanos vienam pret otru. Nebūsi noskaņota dēkām, kas sākas un beidzas vienā vakarā. Izvēlies par partneri cilvēku, kam arī ir nopietni nolūki un vēlme veidot ģimeni. 

NAUDA. Sirdsmiers lielā mērā atkarīgs no ienākumu stabilitātes, taču nav pamata domāt, ka naudas plūsma jaunajā gadā varētu apsīkt. Nopelnīsi ar savu darbu un idejām. Vienīgi uzmanies no pārāk lieliem saimnieciskajiem tēriņiem. 

 

LAUVA 

JA ESI AR KĀDU PĀRĪ. Daudz sadzīvisku emociju, kas plūdīs kā bangojoša upe, – kas prātā, tas uz mēles. Mazliet sevi piebremzē un iedomājies, ka tavai otrai pusītei tas viss ir jānoklausās. Noteikti laiku pa laikam piedomā pie attiecību atsvaidzināšanas ar kādu romantisku pasākumu. 

JA ESI BRĪVA. Būsi atvērta sarunām, flirtam un piedzīvojumiem. Dzīve uzdāvās interesantu iepazīšanos (un varbūt pat – ne vienu vien). Tavās rokās dota tās tālākā virzība. Nepieņem pārsteidzīgus lēmumus un neiesaisties neapdomīgās sirdslietu avantūrās. 

NAUDA. Peļņa nāks no radošas darbošanās, lai arī kādā nozarē tu strādātu. Ienes savā darba ikdienā kādu jauninājumu, uzlabojumu vai netradicionālu risinājumu. Jābūt uzmanīgai ar finanšu saistībām. Ja plāno dārgu tehniku iegādāties līzingā, noteikti pārliecinies par kvalitāti un garantijām. 

 

JAUNAVA 

JA ESI AR KĀDU PĀRĪ. Jāgādā par saskaņu un stabilitāti. Nemēģiniet viens otru izrīkot un pārtaisīt. Pārlieka kritika un mēģinājumi otru cilvēku „pārtaisīt” izraisīs strīdus un pretestību. Padomājiet, kā kopdzīvi „uzprišināt” un ikdienu padarīt krāšņāku. 

JA ESI BRĪVA. Dinamiskas kaislības un iepazīšanās ar cilvēku, kam būs nozīmīga loma tavā turpmākajā dzīvē. Varētu pat teikt – iespējas satikt savu vienīgo, īsto un liktenīgo. Nekļūdies izvēlē, ja pēkšņi pielūdzēji ir vairāki. Pavēro un apdomā! 

Reklāma
Reklāma

NAUDA. Finanses šajā gadā nebūs īpaši svarīgas. Naudu nopelnīsi, tā pie tevis atnāks, tēriņiem pietiks, ar vārdu sakot – bez īpašiem pavērsieniem vai satricinājumiem. Ja vēlies nopelnīt vairāk, jāstrādā pie privātā vai ģimenes biznesa veidošanas. 

 

SVARI 

JA ESI AR KĀDU PĀRĪ. Vislabāk jutīsies mājās kopā ar savu otro pusīti un bērniem. Stipriniet attiecības, rīkojot dažādus pasākumus, ielūdzot viesus, sarīkojot aizraujošas tematiskas izklaides. Sapratīsi, ka tev blakus ir labākais cilvēks pasaulē. 

JA ESI BRĪVA. Ļaujies romantiskiem sapņiem un iztēlojies, kādas attiecības tu vēlētos un kas būtu tavs ideāls. Jo skaidrāk un precīzāk to pati sev formulēsi, jo lielākas iespējas, ka sapnis piepildīsies. Galvu reibinošs lidojums. 

NAUDA. Veido uzkrājumus un esi apdomīga tēriņos. Naudas plūsmai var būt tendence mazliet bremzēties, tāpēc ir labi, ja ir kāda rezerve. Pavairot ienākumus palīdzēs zināšanas. Ja ir iespēja papildināt profesionālās iemaņas, noteikti neatsakies. 

 

SKORPIONS 

JA ESI AR KĀDU PĀRĪ. Labs laiks, lai stiprinātu ģimeniskās saites. Kopā ar savu otro pusīti varat ceļot, apmeklēt kultūras pasākumus, paplašināt redzesloku. Svarīgs kopīgs skatījums uz dzīves vērtībām un garas, dziļas sarunas par dzīvi. 

JA ESI BRĪVA. Raibi un aizraujoši piedzīvojumi. Viens acu skats un dzirksteles uzšķiļ sirdī ugunīgas liesmas. Nezaudē galvu, novērtē partneri un to, ko vari gūt vai zaudēt šajās attiecībās. Dēkām ir sava garša, taču jābūt apdomīgai. 

NAUDA. Iespējas nopelnīt un noslēgt izdevīgus līgumus. Turi acis un ausis vaļā, lai garām nepaslīd kāds izdevīgs darījums. Lielāki ienākumi būs, ja veidosi karjeru vai pievērsīsies privātajam biznesam. 

 

STRĒLNIEKS 

JA ESI AR KĀDU PĀRĪ. Allaž parūpējies par saticību mājās. Gādā, lai tava otrā pusīte un bērni justos mīlēti un aprūpēti. Ja darbu un karjeru liksi pirmajā vietā, ģimenes dzīvē iespējami strīdi un stresa situācijas. 

JA ESI BRĪVA. Saposies un dodies sabiedrībā, smaids un šarms atvērs durvis uz cilvēku sirdīm. Viegli veidosi kontaktus, iegūsi simpātijas, cilvēki novērtēs tavu gaumi un iznesību. Kāda iepazīšanās var nospēlēt nozīmīgu, varētu pat teikt – liktenīgu lomu. 

NAUDA. Par naudas plūsmu, visticamāk, nevarēsi žēloties. Iespējama laba peļņa, ja vien pie tās piedomāsi un piestrādāsi. Nopietnos darījumos jāsaglabā apdomība, bet nevajadzētu atteikties no iespējām. Kas neriskē, tas nedzer šampanieti! 

 

MEŽĀZIS 

JA ESI AR KĀDU PĀRĪ. Domā, kā attiecības pilnveidot, padarīt ciešākas un piešķirt tām jaunu kvalitāti. Dodies ar savu otro pusīti apskatīt tālas, svešas zemes, iepazīsti citu tautu kultūras. Garīgā izaugsme satuvinās ciešāk. Svarīga kopīga saimniekošana mājās. 

JA ESI BRĪVA. Izstarosi šarmu un seksapīlu, kas neatstās vienaldzīgu pretējo dzimumu. Būsi kā magnēts, kas pievelk ar neticamu spēku un enerģiju. Izvēlies cilvēku, kam nopietni nolūki, garīgais apvārsnis un intelekts. 

NAUDA. Mainīgi ienākumi – negaidīti var pavērties labas peļņas iespējas, bet tikpat negaidīti arī dažādi izdevumi. Finanšu lietās ieklausies savā intuīcijā. Neieguldi riskantos pasākumos un nepārdomātos, lielos pirkumos. Vēlams veidot uzkrājumus. 

 

ŪDENSVĪRS 

JA ESI AR KĀDU PĀRĪ. Ģimenes dzīve ritēs ierastās sliedēs. Labi, ka ir kāda stabila vieta, kur vari rast atbalstu un mieru, kad tas tik ļoti vajadzīgs. Savējie ir patiesa dzīves vērtība. Novērtē savu mīļoto cilvēku, un neliedziet viens otram sirsnīgus vārdus. 

JA ESI BRĪVA. Šogad lielas iespējas satikt savu otro pusīti – cilvēku, ar kuru saistīs simpātijas no pirmā acu skata un kas ieņems svarīgu vietu tavā dzīvē. Visvairāk iepazīšanās iespēju, piedaloties sabiedriskās aktivitātēs, tusiņos un ballītēs. 

NAUDA. Noteikti ievies naudas plānotāju, lai vari kontrolēt ienākumus un izdevumus. Jāsargās iztērēties par nelietderīgiem pirkumiem. Nauda var atnākt pēkšņi un tikpat pēkšņi iztērēties, skaiti līdzi. 

 

ZIVIS 

JA ESI AR KĀDU PĀRĪ. Ik pa laikam piedomā, kā radīt ģimenisku atmosfēru, taču neizlutini savējos pāri mēram. Vajadzētu atrast laiku arī, lai atsvaidzinātu un uzprišinātu attiecības ar otru pusīti. Kaut vai romantiskas nedēļas nogales. 

JA ESI BRĪVA. Dziļas pārdomas par to, ko patiesībā vēlies un kāds attiecību modelis tev būtu vispiemērotākais. Labāk ļaujies dzīves plūdumam. Tā var uzdāvāt kaislību pilnus piedzīvojumus. Iekarosi nevienu vien sirdi un svinēsi uzvaras. 

NAUDA. Finanšu plūsma būs, un par sarežģījumiem vai knapumu, visticamāk, nebūs jāsūdzas. Tikai radīsies cits jautājums – kur un kā šo naudu tērē. Ja kritīsi kārdinājumā attiecībā uz greznumlietām, drīz vien maciņš būs pustukšs. Ievēro mērenību. 

 

Avots: www.kasjauns.lv