Bērnu ballītes: Dzimenīte brazīliešu stilā, lai gan ārā sniegs! FOTO

Ja gribam sarīkot ballīti, mums jāmeklē iespējas ārpus mājas, jo dzīvoklī visi mīļie un tuvie satilpināties nu nekādi nevar. Lai gan dēla dzimšanas diena ir sniegainā laikā, atradām vietu, kur sanāca īsta brazīliešu ballīte — ar smiltīm, īsām kleitiņām un nebeidzamām rotaļām.

Kad līdz kleitiņu sezonai vēl tālu, rotaļām smiltīs bērnu acīs cita vērtība:).

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kad līdz kleitiņu sezonai vēl tālu, rotaļām smiltīs bērnu acīs cita vērtība:).

Kad pirmo reizi reklāmā izdzirdēju par pludmales sporta centru Brazīlija, uzreiz iegāju internetā palūkot, kas tas īsti ir. Parādīju gaidāmajam jubilāram, un viņš kā likts bija ar mieru — basas kājas, smiltis un futbols! Kas gan zēna piecu gadu ballītei var būt vēl labāks? + šādā burziņā, kur centrālie tēli ir bērni, aizraujoši arī pieaugušajiem. Piemēram, mūsu ciemiņu stiprā dzimuma pārstāvji — gan mazi, gan lieli — sarīkoja īstu futbola maču un citos brīvbrīžos mammas un tēti spēlēja galda tenisu.

Jubilārs Klāvs izteica šādu vēlmi — lai uz tortes jūras vidū ir sala, uz kuras zem palmas sauļojas melnādainais, laivā sēž melna meitene un jūrā lēkā delfīni.

Jubilārs Klāvs, domājot par savas dzimšanas dienas svinēšanu, izteica vairākas vēlmes — lai var spēlēt futbolu, lai ciemos atnāk Betmens (un viņš pats gribētu būt Spaidermens) un lai uz tortes jūras vidū ir sala, uz kuras zem palmas sauļojas melnādainais, laivā sēž melna meitene un jūrā lēkā delfīni. Domāts — darīts! Jo, lai gan sporta centra noteikums ir, ka ēdiens ir jāpasūta Brazīlijas kafejnīcā, kūku mums atļāva gatavot pašiem. Līdz ar to mazais gaviļnieks pats varēja piedalīties melnādaino dekorāciju veidošanā:)

Cepām medus torti ar iebiezināto pienu un dekoram izmantojām marcipāna masu, ko krāsojām ar dabiskām krāsvielām – sarkano bietīšu sulu un kakao.

SKATI BALLĪTES FOTOGALERIJU!

Reklāma
Reklāma


Bērnu ballītēm tiek piedāvāti vairāki pasākuma vadītāja tēli — augšminētais Betmens, Zibens Makvīns, Rozā Pantēra, Šreks u.c. Citus tēlus skati www.brazil.lv.

Lai arī jums jauka svinēšana!