Ballīte pašā Rīgas sirdī, brīnumu pilnā vietā

Leļļu Mākslas muzejs piedāvā iespēju svinēt savu vai sava bērnu Dzimšanas dienu Leļļu Mākslas muzeja telpās, izmantojot mūsu piedāvāto programmu vai arī vienkārši izīrēt telpas darba ballītei, kristībām vai jebkuram citam īpašam notikumam.

Raiba privātā ballīte Vecrīgā!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Raiba privātā ballīte Vecrīgā!

Leļļu Mākslas muzeja telpas pašas par sevi jau garantē jūsu svētkus padarīt īpašus. Mājīgās un plašās telpas, interesantā muzeja ekspozīcija un atsevišķā telpa pašām svinībām, kur bez bailēm kaut ko saplēst droši var nodoties sirsnīgām dejām uz vietas esošo prožektoru un disko bumbas gaismās, spēlēt spēles, kā arī apsveikt jubilāru pēc sirds patikas.

 

Mūsu piedāvātā Dzimšanas dienas ballītes programma:
Pasākuma ilgums aptuvenu 3 stundas
*  20min vai 50min ekskursija pa muzeju (ekskursijas ilgums atkarīgs no bērnu vecuma).
*  Ar viesu palīdzību jubilāram ir uzdevums muzeja telpā atrast paslēptu dāvaniņu no Leļļu muzeja.
*  1h radošā darbnīca (gatavojam krāšņas lelles no dažādiem papīra materiāliem, izgatavoto lelli autors ņem līdzi uz mājām)
*  Darbu prezentācija (ja ir vēlēšanās), fotografēšanās uz izveidotajiem darbiņiem (uz fotografēšanās laiku ir iespēja pielaikot arī dažādus karnevāla tērpus).
* Jubilāra sveikšana ar vecāku sagādātu torti un svecīšu pūšanu, ēšanas pauze+ fonā tiek rādītas latviešu/krievu/angļu animācijas filmiņas uz lielā ekrāna.
* Atlikušajā laikā spēlējam spēles vai jūsu sagādātas mūzikas pavadībā piedāvājam mini disenīti ar disko gaismām.


Cena: Ls 100  par pasākumu 10 bērniem, par katru nākamo bērnu + Ls 5 (par materiāliem un dāvaniņām ciemiņiem) .
Cenā ietilpst: Leļļu Mākslas muzeja telpu izmantošana (muzejs, pasākuma zāle, virtuve un atpūtas zona) , tehniskais aprīkojums (skaņa, krāsainās gaismas, disko bumba, video projekcijas, ekrāns), radošā darbnīca + mateirāli, ballītes vadītājs + skolotājs, maza dāvaniņa jubilāram un katram jubilāra viesim no Leļļu muzeja.

 

Bilžu galerija no ballītēm!

Reklāma
Reklāma

* Par galda klāšanu atbild pasākuma paši pasūtītāji.
Pieteikumiem un jautājumiem: +371 29257285; muzejs@dollart.lv

www.dollart.lv

Adrese: Teātra iela 3, Vecrīga