Konstruktors pieaugušajiem jeb saliec pats!

Noteikti esat redzējuši ļoti skaisti un gaumīgi iekārtotas virtuves, vannasistabas, viesistabas un bērniem paredzētās istabas. Tajā pašā laikā droši vien ir redzētas tādas telpas par kurām var teikt, ka kaut kas tomēr nav kārtībā. Vai zināt kāpēc? Tāpēc, ka pietiek ar pavisam nedaudziem dizaina priekšmetiem, lai noskaņa pilnībā mainītos. 

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Skandināvu dizains – vienkāršas līnijas un formas, nekādu kruzuļu un pārspīlētu izskaistinājumu. 90% kolekciju sastāv no kvadrāta formas priekšmetiem, kuru standartizētie izmēri ļauj tos savstarpēji grupēt. Katrs priekšmets ir nopērkams atsevišķi, bet, komplektējot ar citām atbilstošā izmēra lietām, ir iespējams izveidot neskaitāmas kombinācijas. Balts un melns – tās ir pamatkrāsas, kas tiek iekļautas gandrīz visās kolekcijās. Divas reizes gadā kolekcijas tiek mainītas vai papildinātas atbilstoši modes tendencēm krāsās un rakstos. Kas tie ir? Jā, tie ir zviedru dizaineru interjera priekšmeti Cult design.
Kādas vēl ir šo interjera priekšmetu priekšrocības? Priekšmetu izmēri ir standartizēti, tāpēc vienmēr varēsiet atrast papildinājumu savam iepriekšējam pirkumam un veidot kompozīcijas pakāpeniski.

Gadījumā, ja kāds no kompozīcijas priekšmetiem saplīst, to var nomanīt pret citu vai papildināt ar tā paša izmēra, bet cita raksta priekšmetu!

Tā ir arī lieliska ideja dāvanām! Lielākās kompozīcijas var dāvināt vairākās daļās, katrā jubilejas reizei papildinot jau esošās lietas ar ko jaunu. Tas netraucēs dāvanas saņēmēju rast pielietojumu arī nepabeigtai kompozīcijai.

 

SKATIES BILŽU GALERIJU!

 

Trauki ikvienai vajadzībai

Vāze, trauks rakstāmpiederumiem, kārba rotas lietām, cepumu trauks, puķupods, trauks sprādzēm vai matu gumijām, trauks vatei, cukurgraudiņiem, tējas paciņām... Tik daudz un vēl vairāk pielietojumu vienam keramikas traukam izmēros 10x10x10! Atliek tikai sameklēt piemērotu krāsu vai rakstu!

Virtuves trauki ar pielietojumu – sāls un piparu trauciņi; eļļai vai etiķim (divu veidu, vairākas krāsas); kečupam; pienam; cukuram; garšvielu malšanai; garšvielu uzglabāšanai; mazie trauciņi ar vāciņiem garšvielu servēšanai – visi uzskaitītie ir komplektējami uz keramikas vai koka paliktņiem; Trauki produktu uzglabāšanai ar speciālu vietu uzrakstiem un dažādiem vākiem, trauks šķidrajam trauku līdzeklim  un ziepēm. Keramikas paliktnis ar maliņām noderēs gan kārumiem, gan sveču kompozīcijām, kancelejas preču piederumiem un vannas istabas kompozīcijām. Izmēri – 12x4x40.

Reklāma
Reklāma

 

Trauki vannas istabai – ziepēm, šķidrajām ziepēm, losjonam, zobu birstēm, vatei, kosmētikas zīmuļu un sīkumu uzglabāšanai, trauciņš ausu kociņiem. Ir dažādas krāsas un dažādi paliktņi, viens izmērs.

 

Gaumes lieta veikalā parādītas dažas kompozīcijas, kā arī apskatāms katrs priekšmets atsevišķi,  ļaujot tā jaunajam īpašniekam pašam izvēlēties tā pielietojumu un krāsu salikumu Cult design – tas ir Jūsu nebeidzamais fantāziju lidojums askētiskajā skandināvu stilā.

 

Pašlaik modē mākslīgie ziedi
No Padomju laikiem atceramies mākslīgos ziedus kā nenosakāmu formu un kliedzošu krāsu veidojumus. Izdaiļot savu namu ar šāda veida ziediem agrāk netika uzskatīts par pārāk labu stilu.  Laiki mainās, un pašlaik tirdzniecībā var atrast ziedus, kas izskata ziņā ir identiski dabīgajiem. Gaumes lieta piedāvātie ziedi tiek ievesti no Zviedrijas un izceļas ar ļoti labu kvalitāti. Tikai rūpīgi apskatot ziedus tuvāk, var saprast, kāpēc tie tiek turēti vāzēs bez ūdens. Gaumīgi izvietoti mākslīgie ziedi un pušķi papildina mājas interjeru un ļauj saimniekam neuztraukties par tik ikdienišķām lietām kā ūdens maiņu, pušķa retināšanu no vecajiem ziediem un vāžu mazgāšanu. Atsevišķu ziedu kombinēšana ar zāles stiebriem, lapām vai zaļumiem ir visiecienītākais paņēmiens, jo, mainoties sezonām, atliek tikai nomainīt ziedus, lai radītu gadalaikam atbilstošu dekoru. Ja ziedi ir noputējuši, atliek tos tikai noskalot ar remdenu dušu.

Dekoratīvi izskatās uz palodzes vai virsmas salikti vairāki vienādi puķupodi. Arī balkonu kastes arvien biežāk aizņem mākslīgie ziedi, iepriecinot arī kaimiņu acis – kas par labu saimnieci,  zied un zied!


Periodos, kad dabīgās orhidejas nezied, puķupodā var iespraust mākslīgās orhidejas ziedu, kurš priecēs acis līdz nākamajam īstajam ziedam.

Pašlaik pieprasītas ir kompozīcijas ar dekoratīvajiem krāsainajiem akmeņiem, ziediem un svecēm, kas veidotas uz paliktņiem vai izvietotas stikla vāzēs. Lai radītu dekoru,  bieži vien pietiek ar vienu ziedu akcentam, neprasot lielus materiālos ieguldījumus. Ziemassvētku dekoriem var izvēlēties mākslīgo egļu zarus, veidojot kompozīcijā ar Ziemassvētku zvaigznēm, dekoratīviem zariem, vai pašu gatavotiem dekoriem.  Ja mājās ir kamīns, tad egļu virteni droši var izvietot gar kamīna malu – šāds dekors var stāvēt ilgi, nav jāuztraucas par to, ka sāks birt skujas un svētku vakaru dekorācija sagaidīs bēdīgā izskatā... Sagaidot gadu miju, kompozīciju var papildināt ar košākiem akcentiem – spīdīgiem zariem, spalvām, pērlēm.

Dažādu krāsu un izmēru mākslīgie ziedi, telpaugi, koki, ūdensaugi, augļi un dārzeņi, dekoratīvie akmentiņi, svētku noformējumu elementi, kā arī stikla un keramikas vāzes, sākot ar sīkiem ziediņiem un beidzot ar 15 metrīgām palmām, ir Gaumes lieta piedāvājumā.

Sapucēsim svētkiem sevi un arī savu mājokli!

 

Adrese:  t/c Domina shopping Ieriķu ielā 3, Rīgā.  Ejot pa galveno ielu uz Prismas pusi, pie Narvesen jānogriežas pa labi, mazliet uz priekšu  kreisajā pusē atradīsiet Gaumes lieta veikalu.

Veikala darba laiks: Katru dienu no 10:00 līdz 21:00
(par darba laika izmaiņām skat. Domina shopping mājas lapā)

 

Cult design dizaineri savā mājas lapā ir radījuši iespēju izveidot un apskatīt savu kompozīciju elektroniski, mainot tās sastāvdaļas, paliktņus un attēla fonu.  Nāc un pamēģini ŠEIT!

Ieskaties: www.gaumeslieta.lv