Apprecas spēkavīrs Raivis Vidzis

6. novembrī Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas dzimtsarakstu nodaļā pazīstamais stiprinieks Raivis Vidzis (34) kļuva par precētu vīru. Viņš par sievu apņēma 23 gadus veco aerobikas treneri Aleksandru Čupriku, kura pārgāja vīra uzvārdā, ziņo www.kasjauns.lv.

Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi fotoarhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi fotoarhīva

Dažiem, iespējams, šķiet, ka spēkavīrs un cīkstonis Raivis Vidzis ir skarbs tipiņš, kuram romantika ir pavisam sveša lieta. Taču patiesībā Raivis mēdz būt arī romantisks kavalieris. Jo kā gan citādāk viņš spētu iekarot tik daiļas meitenes sirdi!
Raivja Vidža jaunā sieviņa ir aerobikas trenere, beigusi Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmiju, bet tagad studē maģistratūrā Biznesa augstskolā Turība. Starp citu, meitenes tēvs ir Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas Smagatlētikas katedras vadītājs, profesors Leonīds Čupriks, bet pats jaunais pāris iepazinās pirms vairāk nekā četriem gadiem augstskolā, sporta zālē. Tagad viņi apprecējušies, bet, kā uzsver Raivis Vidzis: „Aleksandra nav stāvoklī! Ne tādēļ kļuvām vīrs un sieva.”

Raivis Vidzis portālam kasjauns.lv stāsta, ka kāzas nosvinētas godam kādā viesu namā. Svinībās bijuši vairāk nekā 80 viesu un visi lustējušies uz nebēdu. Vaicāts, kur jaunais pāris pavadīs medusmēnesi, Raivis Vidzis atbild, ka pagaidām vēl tas nav zināms, un smejoties piebilst: „Visticamāk medusmēnesī mani sitīs, žņaugs, un spārdīs ar kājām!”
Šiem Raivja Vidža vārdiem gan ir pilnīga patiesība, jo jau nedēļu pēc kāzām — 13. novembrī Arēnā Rīga notiks vērienīgas sacensības būrī cīņā bez noteikumiem pēc MMA versijas starp Latvijas un Krievijas komandām. Šīs „klopes” saldais ēdiens būs Raivja Vidža supercīņa ar Lietuvas spēkavīru amatieru čempionāta bronzas medaļas ieguvēju Jūliusu Žurauski.

Raivja Vidža kāzu dienas foto skaties šeit!

Ģimenes portāls mammam.lv/tetiem.lv sirsnīgi sveic jauno ģimeni!


Autors: Juris Vaidakovs, www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma