Noderīgas un jautras lietas kāzu organizēšanā

Kāzu organizēšana nereti paņem daudz spēka un laika, jo jāpārdomā visdažādākie sīkumi – no ēdienkartes līdz pat dažādiem atribūtiem atrakcijām un mazām piemiņas dāvanām kāzu viesiem. Portāls mammam.lv/tetiem.lv sadarbībā ar interneta veikalu 110.lv iesaka noderīgas lietas kāzu organizēšanas procesā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ja kāzas notiek dabā, ļoti noderēs komplekts festivāliem un ballītēm, tātad – arī kāzām. (Cena: 39.00 Ls.) Festivāls vai ballīte nozīmē: daudz cilvēku, daudz dzērienu, mūzika un dejas līdz rītausmai. Šis komplekts sver tikai 845 gramus, bet satur 18 nepieciešamās mantas, kas ļaus Tev jautri un bezrūpīgi pavadīt brīvlaiku. Tā sastāvā ir šādi piederumi:
- lieliskais pončo (PVC)
- mirdzošā svilpe
- lukturītis uz piekariņa
- prezervatīvi (2)
- higiēniskā plēve tualetes podam
- dezodorants „Noskūpsti mani”
- šampūns „Noskūpsti mani”
- dušas želeja „Noskūpsti mani”
- higiēniskā lūpu krāsa
- ausu aizbāžņi (2)
- dvieļu rullis
- iedeguma krēms
- zobu birstīte un zobu pasta
- salvetes
- roku krēms
- smaržas
- košļājamā gumija (atstāj rītam vai skūpstam!)
- mini komplekts pirmās palīdzības sniegšanai
Šīs mantas palīdzēs tikt galā ar 99% neērtību! VAIRĀK SKATIES ŠEIT!

Nereti kāzās viesiem tiek iedalīti amati, piemēram, atbildīgais par dzērieniem vai atbildīgais par rotaļām. Abos gadījumos noderēs vīna aksesuāru kompleksts un spēle Alus pingpongs. Vīna aksesuāru komplektā (cena: 17.00 Ls) ietilpst dažādi pudeļu atmūķēšanas rīki, kā arī rezerves korķi. VAIRĀK SKATIES ŠEIT!


Savukārt lieliskajai spēlei Alus pingpongs (cena: 11.00 Ls) viss nepieciešamais ir komplektā. Gandrīz viss nepieciešamais... Alus būs jāsagādā pašiem. Kā spēlēt? Izklājiet gumijoto spēles laukumu uz gludas stingras virsmas un izkārtojiet glāzītes tām paredzētajās vietās. Pingponga bumbiņa ar atsitienu pret laukumu jāiemet pretinieka glāzē. Iekarotā glāze pretiniekam jāizdzer. Komplektā ietilpst – gumijots spēles laukums, 14 plastmasas glāzītes (tilpums apm. 0,3 litri), 2 pingponga bumbiņas, spēles noteikumi angļu valodā. Iepakojuma izmēri: 56 x 42 x 23.5 cm. VAIRĀK SKATIES ŠEIT!

Jaunais pāris nereti vēlas iepriecināt savus viesus ar nelielām dāvaniņām. Te noder neliela asprātības un humora deva. Piemēram, kādu atturīgu un vēsu pāri varētu sasmīdināt Fashy termofors sirsniņas formā. Fashy termofors atbilst visiem Eiropas vides un veselības aizsardzības standartiem. Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem. Iztur jebkuru temperatūru, viegli sterilizējams. Ja termoforu ieliek ledusskapī, to var izmantot arī kā leduspaketi. Glīts nieciņš ir Fashy termofors Jūras zirdziņš. Šī termofora tilpums ir 0,8 l, tam ir mīksts, mazgājamais apvalks. CITAS IDEJAS SKATIES ŠEIT!

 

Kad kāzu svinības tuvojas izskaņai, jaunais pāris parasti vēlas pateikt paldies tiem, kas palīdzējuši trakajā gatavošanās procesā, bet, ko var uzdāvināt cilvēkam, kam jau viss ir? Domājam, ka diez vai izdosies atrast kaut ko līdzīgu šim unikālajam pārsteigumam! Šis brīnišķīgi noformētais trauks līdz malām ir aizpildīts ar NEKO (cena: 3.00 Ls). Nekas ir patiešām tikpat nejēdzīgs, cik ģeniāls! Un tomēr, neskatoties uz šķietamu tukšumu, Nekas ir pilns ar daudziem miljoniem protonu, neironu, un vēl nezin ko, kas jau nav nemaz tik maz priekš galīgā un pilnīgā Nekā!
 

Reklāma
Reklāma

Lietderīga un patīkama piemiņas dāvana būs tualetes papīrs Sudoku (cena: 5.00 Ls), jo pasaule ir ārkārtīgi pieķērusies šai jaunajai aktrakcijai. Tad, kad atrodamies kaut kur vienatnē, rokas un prāts ne ar ko nav nodarbināti... Vai saproti par ko es runāju? Gara, izturīga un izklaidējoša Sudoku mīkla! Un pat ja gadāsi nokļūdījies, nav jāuztraucas! Atliek tiknoskalot to un neviens nepamanīs! Bezgalīgi absurdi, bet traki aizraujoši!

Ja nu kāds kāzu viesis ir jaunā pāra labā paveicis kaut ko šķietami neiespējamu, lieliska pateicība būs Blēža spēļu kārtis (cena: 5.00 Ls), kas ļaus viņam kļūt par visu laiku veiksmīgāko uzvarētāju karšu spēlēs vai pokerā. Kāršu „mugura” satur informāciju par kāršu vienības vērtību un nozīmi. Spēļu kāršu komplekts plastikātā (līdzīgs spēļu kārtīm kazino) ir ar augstu izturību. Kārtis ieteicams gan dāvināt tādam cilvēkam, kurš tās neizmantos krāpnieciskos nolūkos.

Skaista un emocionāla brīža radīšanai kāzu organizētājiem noderēs lidojošās laternas (cena: 8.50 Ls). Šādas laternas jau pirms simtiem gadu izmantotas dažādos rituālos un svētkos tālajos Austrumos, nu tās beidzot ir iekarojušas popularitāti visā pasaulē. Darbības princips ir līdzīgs kā gaisa balonam. Deglis piepilda no rīspapīra veidoto laternu ar karstu gaisu un laterna ceļas debesīs. Tā uzlido līdz 500 metru augstumam un tumšās debesīs ir redzama no vairāku kilometru attāluma. Laternu var lietot bezvēja apstākļos vai pie ļoti neliela vēja. Jārēķinās, ka neliela vēja apstākļos laterna var piezemēties 200 m rādiusā. To gan nedrīkst lietot lidlauku tuvumā. Lietošana ir vienkārša, bet ir ļoti svarīgi ievērot drošības pasākumus, jo neuzmanīgas lietošanas gadījumā, tā var izraisīt ugunsgrēku. To nedrīkst lietot ēku, mežu vai sausu pļavu tuvumā. Vislabāk to aizdedzināt pie jūras, pārliecinoties, ka vējš pūš no krasta. Un tikai tad, ja vēja stiprums nav pārāk liels. Pretējā gadījumā, laterna sasvērsies un aizdegsies. Izsaiņojot laternu, redzēsiet, ka tajā ir iestiprināts deglis. No degļa ir jānoņem drošības papīrs. Laterna ir jātur aiz augšas un apakšā jāaizdedzina deglis. Jāļauj lai siltais gaiss piepilda laternu un tā virs nesakrīt uz iekšu. Atlaist laternu var tikai tad, kad tā jau raujas ārā no rokām. Lai gan laterna ir veidota no materiāliem, kas ātri sadalās un nekaitē dabai, būtu vēlams izlietotās laternas pēc palaišanas savākt. Komplektā ietilpst 4 laternas ar degli gatava lietošanai iesaiņota smukā iepakojumā. VAIRĀK SKATIES ŠEIT!

 

Un atcerieties saimniecībā vienmēr noderēs 110.lv Dāvanu karte (5.00, 20.00, 50.00 vai 100.00 Ls vērtībā)!



P.S. SIMTIEM CITU IDEJU SKATIES WWW.110.LV