6 idejas, ko dāvināt jaunajam pārim

Karstākajā kāzu laikā ne mazāk karsts ir jautājums, ko dāvināt jaunajam pārim. Tiem, kuri dzīvo kopā jau vairākus gadus, segas un servīzes jau sagādātas. Dāvināt naudu? Var, bet tajā pašā laikā tas ir nedaudz bezpersoniski, tāpēc portāls mammam.lv/tetiem.lv kopā ar interneta veikalu 110 iesaka interesantas un noderīgas dāvanas, kas jauno pāri noteikti iepriecinās.

Foto iesūtījusi Inga Makovska, mammam.lv reģistrētā lietotāja.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Inga Makovska, mammam.lv reģistrētā lietotāja.

Citrusu prese

Praktiska lieta, ko reti kāds pats iegādājas, bet, ja uzdāvina, prieks liels.

Stollar 800CP Citrusu prese (Cena: 107.00 Ls). Presei ir nerūsējošā tērauda korpuss. Tā ir izstrādāta tā, lai sulas spiešana noritētu ātri, viegli un efektīvi. Spiešanas konuss no nerūsējošā tērauda der jebkura izmēra citrusiem. Unikālā konstrukcija nodrošina maksimālu sulas izspiešanu. Tai ir 2 filtri no nerūsējošā tērauda dažādas sulas konsistences iegūšanai un  ērts gumijots rokturis. Ar savu īpaši kluso motoru Stollar 800 CP nodrošina ātru un efektīvu sulas spiešanu no dažādiem citrusaugiem. Citas sulu spiedes skaties šeit!

Televizors, kas ražots Japānā

Lai arī vairāk tiek ieteikts laiku pavadīt ceļojot, darot dažādās aktīvas lietas, piemēram, braucot ar velosipēdiem un skrituļslidām, rīkojot piknikus upes malā, spēlējot bumbu un darot simtiem  citu lietu, taču dažreiz gribas vakaru pavadīt vienkārši pie TV, uzēdot kādu našķi un skatoties labu filmu, tāpēc glīts televizors būs lieliska dāvana, kas ļaus jaunajam pārim baudīt arī tik ļoti kāroto divvientulību.

Sharp LC46LE600EV (Cena: 887.00 Ls). Tam ir pilna ekrāna LED apgaismojums, ultra spilgtas baltās LED diodes, jauns X-paaudzes panelis, Brilliant Colour procesors, Dolby Digital Plus Surround skaņa, turklāt tas nesatur dzīvsudrabu un patērē 40% mazāk enerģijas kā tradicionālie LCD TV. Citus TV modeļus skaties šeit!
 

Grils
Ja ir iespējams iztikt bez skaistumkopšanas, ceļojumiem un skaļas mūzikas, tad bez garšīgas paēšanas nu nekādi. Te nu katrā ģimenē lieti noder kārtīgs grils. Weber Q 300 dažādi grili, noderēs gan kāzu laikā, gan jaunās ģimenes saimniecībā, turklāt augstākas kvalitātes grillu nemaz nav. Piemēram, Weber Q 300, 426069 (Cena: 293.00 Ls).  Tam ir ēdiena gatavošanai paredzētais laukums: 46 x 65 cm, 2 nerūsošā tērauda degļi, kas nodrošina siltumenerģiju 6.35 kW/h, P veida deglis ar atsevišķi regulējamu taisno degli vidū, iebūvēts termometrs, plūstoši regulējams degļa vārsts, noņemama plāte iztecējušā šķidruma savākšanai, 2 ar porcelāna emalju pārklātas grilēšanas restes no čuguna, lietā alumīnija grila vāks un trauks, ar stikla šķiedru stiegrots neilona korpuss. Grils ir nostiprināms uz stacionāriem ratiņiem un tam ir divi atvāžami darba galdi. Citus grilu modeļus skaties šeit!

Jaunā pāra kāzu ceļojumam

Ja nu jaunais pāris nav nolēmuši doties garākā ceļojumā uz Japānu, Turciju vai kādu citu eksotisku zemi, viņi noteikti priecāsies par iespēju doties nelielā izbraucienā pa kādu vietējo ezeru vai jūru. Tam vienkārši ir nepieciešama laiva.

Reklāma
Reklāma

Grandboats G480GL (RIBs) (Cena: 4999.00 Ls) maksimālais garums ir 480 cm, maksimālais platums ir 210 cm,  maksimālais balonu diametrs ir 51 cm.  Laivai ir 5 hermētiski nodalījumi. Laivas celtspēja ir 900 kg, pasažieru skaits — 6. Laiva sver tikai 265 kg. Tai ir pastiprināts plastikātstikla korpuss ar paaugstinātu V-veida kīļa tipu ar redāna sistēmu HSH, bet klājs irar pretslīdošu virsmu. Drošības nolūkos ir paātrinātas lūkas nosusināšanas drenāžas sistēma ar atgriezenisku vārstu. Ir arī korpusa drenāžas vārsts un korpusa ventilācijas sistēma, dubultots piestātnes bruss ar ūdensatsītēju, piekšgalā iebūvēts konteineris-lāde ar vāku, kā arī aizmugurējais iebūvētais konteineris-bagāžnieks ar mīkstu sēdekli un mīkstu muguriņu. Kā kārtīgai laivai pieklājas, ir arī navigācijas ugunis, elektro sirēna un jūras kompass kā arī papildus rozetes (mobilā telefona uzlādēšanai). Citas laivas un to piederumus skaties šeit!


Sadzīves tehnika
Ja nu tomēr jaunā pāra ikdienā pietrūkst kaut kas no sadzīves tehnikas, piemēram, ledusskapis, plīts, veļas vai trauku mazgājamā mašīna, tvaika nosūcējs vai veļas žāvētājs, iesakām izraudzīties kaut ko no Electrolux, AEG vai Zanussi  piedāvātās produkcijas, jo tā ir sadzīves tehnika ar devīzi „Domājot par Jums”.
Electrolux produkciju skaties šeit!

AEG produkciju skaties šeit!

Zanussi  produkciju skaties šeit!

110.lv Dāvanu karte (5.00, 20.00, 50.00 vai 100.00 Ls vērtībā)
Ja tiešām ir pārāk grūti izvēlēties no plašā dāvanu klāsta, izvēlies kādu no 110.lv dāvanu kartēm!


P.S. SIMTIEM CITU IDEJU SKATIES WWW.110.LV