15 lieliskas idejas, ko dāvināt Līgai un Jānim vārda dienā!

Teju katram no mums ir zināma vismaz viena Līga un viens Jānis, taču katru gadu vārda dienā dāvināt siera rituli vai kasti alus ir nedaudz apnicīgi, tāpēc portāls mammam.lv/tetiem.lv kopā ar interneta veikalu 110 iesaka interesantas, oriģinālas un smieklīgas dāvanas, kas iepriecinās ne tikai pašus jubilārus!

Tualetes papīrs Labirints.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tualetes papīrs "Labirints".

Brain Games Kāršu spēle Saboteur (Cena: 5.95 Ls)
Saboteur ir vienkārša un jautra spēle, kura netraucē paralēli plēst jokus un pārrunāt jaunākos notikumus. Spēles pamatdoma – tu smagi strādā, rakdamies cauri cietai klintij, taču tevi motivē ne tikai darba mīlestība, bet arī doma par zeltu, kas apslēpts klints dzīlēs. Kalnraču rūķu dzīve jau tā nav viegla, taču var gadīties, ka kāds no taviem kolēģiem to vien perina prātā, kā traucēt citiem to zeltu atrast. Būtu jau jauki, ja spēlētāji zinātu, kurš no pretiniekiem ir viņu sabiedrotais, un kurš — kaitnieks, taču to nāksies spriest pēc viņu darbiem...

Šoka pildspalva (Cena: 3.00 Ls)
Ja tavs vārda dienas gaviļnieks ir melnā humora cienītājs, viņam noteikti patiks pildspalva, ar kuru var nošokēt draugus ne tikai pārnestā, bet arī burtiskā nozīmē. Šai pildspalvai ir ar ko pārsteigt, it īpaši tos, kam patīk aiztikt citiem piederošas mantas. Tiklīdz kāds nospiedīs pildspalvas uzgali, tā parādīs savu „šokējošo” raksturu. Citādi, tā ir izmantojama kā parasta pildspalva.

Alus spēle
Lai spēlētu šo spēli, ir vajadzīga tukša alus glāze un alus. Deviņus glāžu paliktņus ar tekstu uz leju nolieciet galda vidū. Uz viena paliktņa uzlieciet alus glāzi (balvas alum). Balvām ir vajadzīga vismaz viena pudele alus uz katru spēlētāju. Atkorķējiet vienu pudeli un visas kopā nolieciet malā. Ieteicams visām balvām izmantot vienas šķirnes alu. Pirms spēles sākuma ielejiet nedaudz alus (aptuveni 1/4 pudeles) balvas glāzē. Sašķirojiet atsevišķi lauciņu kartītes no pārējām kartītēm. Nolieciet tās ap paliktņiem. Sajauciet jautājumu kartītes un nolieciet tās kaudzītē blakus celiņam. Nolieciet spēles figūras uz jebkuras kartītes. Spēli sāk otrais garākais dalībnieks. Viņi ripina metamo kauliņu, pārvieto savu spēles figūru pa ieliņu pulksteņa rādītāju kustības virzienā un atbild uz jautājumu saskaņā ar priekšmetu, kas attēlots celiņa kartītē, uz kuras ir nonākusi viņa spēles figūra. Ja attēlotais priekšmets ir kauss, kam atbilst attēla kartīte, spēlētājs izvēlas jautājumu. Ja uz jautājumu netiek atbildēts, glāze jāpapildina. Nelejiet, ja glāze ir pilna! Ja pudele ir tukša, paņemiet no krājuma nākamo. Ja balvas glāze ir pilna, tad nākamais spēlētājs, kurš atbild pareizi, iegūst to savā rīcībā. Kad iegūstat savā rīcībā balvas glāzi, varat izdzert alu pats vai izvēlēties citu spēlētāju, kas to izdzers. Alu dzerošajam spēlētājam ir jāveic vai jāapņemas veikt uzdevumu, kas rakstīts uz paliktņa, uz kura stāvēja glāze. Spēle beidzas, kad ir izlietoti visi paliktņi vai iztukšota pēdējā balvas alus pudele. Visi spēlētāji ir uzvarētāji. Sīkāk noteikumus lasīt spēles noteikumos.

Pulkstenis-grāmata (Cena: 17.00 Ls)
Tavs jubilārs ir pārākais intelektuālis? Tad viņam patiks pulkstenis, kas ir veikli nomaskēts kā grāmata. Pulkstenis ir pieejams komplektā no 3 melnbaltajām grāmatām un 3 daudzkrāsainajām grāmatām daudzveidīgai un interesantai bibliotēkai. Pulkstenis ir izgatavots no stipra kartona ar metāla bultām. Hmm… Kuru grāmatu šovakar lasīsim?

Tactic Classic Chess (Cena: 4.50 Ls)
Pirms gadiem divdesmit, kad datorspēles vēl nebija īsti cieņā, daudzi lietaini vakari pavadīti, stumdot šaha figūriņas. Atsaukt šos jaukos mirkļus jubilāram palīdzēs klasiskais šaha galdiņš ar tik pat klasiskajām figūriņām! Un varbūt pat šajā vakarā atreadīsies brītiņš, lai parādītu, kurš ir tas stiprākais!

Tualetes papīrs Labirints (Cena: 4.00 Ls)
Tualetes papīrs Labirints iepriecinās cilvēku ar lielisku humora izjūtu, kā arī tādu, kam patīk pavadīt laiku vienatnē. Starp citu, labirints patiešām ir izejams!

Gaismas zobens (Cena: 143.00 Ls)
Nenoliegsim, ka Gaismas zobens ir dārgs, tāpēc kā dāvanu iesakām iegādāties īpaši tuvam cilvēkam. Otrs variants – samesties kopā ar pārējiem jubilāra sveicējiem. Lai nu kā, ar šī zobena palīdzību vakara varonis kļūs par leģendāro Džedaju no kulta filmas Zvaigžņu kari. Vai atceries pirmo Zvaigžņu karu epizodi un šos zobenus – „viu-viu-vūūū”! Kā tajā reizē gribējās šo zobenu kaut vai pāris sekundes paturēt rokās! Beidzot šis sapnis ir piepildāms – unikālais, kolosālais Gaismas zobens ar skaņu efektu tagad ir pieejams visiem Zvaigžņu karu cienītājiem! Gaismas zobenam ir oriģinālam identisks metāla rokturis, kurā ir iemontēts skaņas efektu producējošā ierīce un kustības sensors, kas ļauj zobena cirtienu sanošām skaņām līdzināties filmā dzirdētajam oriģinālam. Tādu pašu skaņu dzirdēsi ieslēdzot (izvelkot zobenu no roktura) Gaismas zobenu vai drosmīgi šķeļot ar to Latvijas gaisu. Un tas vēl nav viss: zobens izdod skaņas „viu-viu-vūūū” „džūūūūm” saskaroties ar cietiem priekšmetiem. Zobenam bez šī lieliskā skaņas efekta un smalki izgatavotā roktura, ir vēl virkne dažādu izsmalcināto brīnumu: zobena asmens ir izgatavots no polikarbonātiem un „uz mūžīgiem laikiem” piestiprināts pie roktura. Ieslēgšanas brīdī zobens uzlādējas kā īstais – no roktura augšup un spilgti spīd! Ir 4 zobenu varianti: sarkanais, kas pieder Dārtam Veideram, zilais – Anakina zobens, zaļais – Lūka Skaivokera zobens, un, visticamāk, kolosālākais – dubultais Dārta Mola, Džedaju mednieka zobens.

Tactic Tumbling Tower (Cena: 5.50 Ls)
Vai tiešām sakraut kaudzīte klucīšus ir tik vienkārši? Diezin vai. Īpaši tad, ja Līgu un Jāņu sumināšana ir izvērtusies visai jautra un vētraina!

Piepūšamais kovboja kostīms  (Cena: 45.00 Ls)
Viena no pilsētas dzīves problēmām – nav kur glabāt savu zirdziņu. Praktiski neeksistē krogu, kur var viņu piesiet un mierīgi patērzēt ar šerifu. Kurp šī pasaule iet? Par laimi, mums ir problēmas atrisinājums! Pirmkārt, tiec vaļā no zirga! Otrkārt, uzdāvini jubilāram šo absurdo un bezgala jauko piepūšamo kovboja kostīmu. Viņš vai viņa izskatīsies viennozīmīgi labāk, kā kentaurs sumo kostīmā. Patiecoties kostīmā iemontētajam ventilatoram, jubilārs tajā ātri ielīdīs un piepūtīsies. Nepaspēs ne aci pamirkšķināt, kā nokļūs jāšus uz auļotāja un izskatīsies pēc labā un nopietnā 40 laupītāju vadoņa! Turklāt šāda skata neviens nesajauks īsto jubilāru ar kādu citu.

Tactic Pro Poker 200 (Cena: 19.00 Ls)
Lai cik skumji tas arī nebūtu, ne visi aizraujas ar kulta seriālu Zvaigžņu kari vai kovbojspēlītēm. Tiem, kuri sevi sauc par īsteni pieaugušajiem, lieliska dāvana būs pokera spēles komplekts alumīnija koferītī. Komplektā 50 violeti, 50 zaļi, 50 sarkani, 50 melni 11.5g žetoni, 2 kāršu komplekti, dīlera čips, metamie kauliņi, instrukcija.

Tikai nesasit pudeli! (Cena: 24.00 Ls)
Iespējams, labākā dāvana, kura jebkad tikusi izdomāta īstajiem vīna cienītājiem. „Tikai nesasit pudeli!” – ir unikāla mīkla. Aizslēdz pudeli un uzdāvini laimīgajam ieguvējam. Uz pirmo acu skatienu, tā izskatās pēc smieklīgi vienkārša uzdevuma, bet, kā ir zināms, pirmais iespaids ir kļūdains. Ārkārtīgi jautri vērot, kā ieguvēja attieksme mainās no dižošanās līdz apmulsumam, kad nomocījies viņš atzīst, ka visas viņa pūles ir veltīgas, jo īpaši kad katrs mēģina ielīst apspriedē ar savu vērtīgo padomu. „Nē, šo virvi stiep šeit, tagad iegrūsti šeit…”, u.tml. Padomdevēji sajutīsies tā, ka būs pelnījuši visu līdz pēdējam pilienam, ja izdosies atminēt mīklu. Ja nu tomēr neizdosies atšifrēt, bet Tev taču arī gribas iemalkot glāzi vīna, Tu varēsi nokāpt no mākoņiem un kā īstais ģēnijs, piebilstot, ka nekā nav vienkāršākā, atpestīt no ciešanām un attaisīt pudeli. Mīkla nāk komplektā ar atminējuma aprakstu. „Tikai nesasit pudeli!” ir labākā ģeniālā dāvana „labākajam namatēvam”, un tajā var tikt viegli ievietota gan pudele vīna, gan arī pudele olīveļļas (tiem, kas nedzer). Tā ir lieliska manta izklaidei un ir paredzēta vairākkārtīgai lietošanai, līdz brīdim, kamēr kāds nesadusmosies pa īstam un neatnesīs āmuru. Pudele cenā nav iekļauta!

Pulkstenis, kas iet atpakaļ nākotnē (Cena: 16.00 Ls)
Neskatoties uz to, ka pulkstenis izskatās visnotaļ klasiski, Pulkstenis, kas iet atpakaļ – tas ir kaut kas absolūti neierasts un ekskluzīvs! Ciparnīca ir izvietota spoguļattēlā attiecībā pret ciparnīcu parastajā pulkstenī, bet minūšu un sekunžu rādītāji iet virzienā pret pulksteni. Vienu vārdu sakot, Tu tikai aizdomājies, kā pulksteņa parastās gaitas maiņa spēj rosināt tik dziļdomīgos domāšanas procesus! Šajā mirklī nāc pie skumja secinājuma, ka tie daudzie dzīves pieredzes gadi ir metami kaķim zem astes, jo ātri pateikt, cik ir pulkstenis, kļūst par uzdevumu, kurš izrādījies sarežģītāks par Tavu domu gājienu! Šīs pulkstenis padara laika pārbaudi par galīgi ārprātīgo, bet traki aizraujošo procesu… Ak, un vēl! Vai esi dzirdējis kādu attapīgāku darba kavēšanās attaisnojumu? Tavs jubilārs priecāsies!

NEOCUBE Neo-Kubs Gold (Cena: 25.00 Ls)
Magnēti...Cik daudz interesanta ar tiem var iesākt! No brīža, kad esam saņēmusi šos magnētus, nevaram nolikt tos atpakaļ plauktā. Šī magnētiskā mīkla sastāv no 216 metāla bumbiņām un neprasa nekādu risinājumu - Tu pats izvēlies, ko gribi no magnētiem uztaisīt, piemēram, kubu vai garu ķēdi. Tici mums, izveidot kubu izrādījās ne tik vienkārši, kā bijām cerējuši. Nemaz nerunājam par vēl sarežģītākām lietām... Tu viennozīmīgi neļausi šiem magnētiem noputēt tālā skapja plauktā. Uzmanību! Tie izraisa atkarību! Izveido pats daudz visādu lietu, uzbūvē piramīdu vai uztaisi statuju, citiem vārdiem sakot, lai jubilārs ļaujas izdomai un fantāzijai!

Alus pingpongs (Cena: 11.00 Ls)
Lieliskā pieaugušo spēle. Viss nepieciešamais kārtīgai alus pingponga spēlei ir komplektā. Gandrīz viss nepieciešamais... Alus būs jāsagādā pašiem. Spēles pamatdoma – jāizklāj gumijotais spēles laukums uz gludas stingras virsmas un jāizkārto glāzītes tām paredzētajās vietās. Pingponga bumbiņa ar atsitienu pret laukumu jāiemet pretinieka glāzē. Iekarotā glāze pretiniekam jāizdzer.

110.lv Dāvanu karte (5.00, 20.00, 50.00 vai 100.00 Ls vērtībā)
Ja tiešām ir pārāk grūti izvēlēties no plašā dāvanu klāsta, izvēlies kādu no 110.lv dāvanu kartēm!


P.S. STARP CITU, ŠĪS IR LIELISKAS DĀVANAS ARĪ PĒTERIEM, ILZĒM UN CITIEM TAVIEM DRAUGIEM!
P.S.S. SIMTIEM CITU IDEJU SKATIES WWW.110.LV



 

Reklāma
Reklāma