Plāno kāzas? Pašpiko interesantas idejas: tandēma kāzas. FOTO

Līvas un Helmuta kāzas var raksturot kā ceļojumu laikā, atgriežoties pie mīļām detaļām no bērnības, iepazīšanās mirkļiem un katra personības šķautnēm.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

 

Margrietiņas atsauca atmiņā bērnu dienu pļavas, viesu nama atrašanās vieta – dzimtās Kurzemes ainavas, ritenis – satikšanos kalnu divriteņu sacensībās, ceremonija dabā – kaislību uz laukiem, debesjumu un ūdeni. Pirmskāzu laikā viņi nemeklēja skaistas svinību idejas, bet gan īsto tematiku, noskaņu un noformējumu lūkoja atrast savā līdzšinējā dzīves ceļā.

 

 

Lai pastiprinātu personiskuma sajūtu, sagatavošanās procesā Līva un Helmuts daudz darīja savām rokām – zīmēja logo ar tandēma riteni, veidoja selfiju kolāžu kāzu ielūgumiem un titulu piespraudes. Katram viesim tika dāvināts vēlējums rokrakstā u. c. Jā, iespējams, šīs detaļas nebija perfektas, taču tām ir cita pievienotā vērtība – rūpes par mīļajiem un sirsnība.

 

 

Stilizētā mičošana bija viens no aizkustinošākajiem Līvas un Helmuta kāzu dienas mirkļiem. Katrs viesis deva jaunajam vīram gabaliņu rudzu maizes, bet jaunajai sievai čukstus teica novēlējumu. Tostus pasaka vien retais, taču šī bija iespēja uzklausīt sirsnīgākos, iedvesmojošākos un mīlestības pilnākos vārdus, kādus Līva no draugiem jebkad bija dzirdējusi! Tieši tajā brīdī abi aptvēra, cik spoža bijusi ideja svinēt svētkus viegli un nepiespiesti, izvijot cauri tik daudz sevis, cik vien iespējams!

 

 

 

“Radošums un īstie palīgi ir atslēgas vārdi tam, lai nebūtu nekādu šķēršļu pasakainām kāzām. Ļoti rūpīgi izvēlieties vedējus un palīgus. Taču, kad izvēle izdarīta, ir svarīgi uzticēties, neiejaukties un ļauties, lai šie cilvēki dāvā jums burvīgus svētkus. Paši sev jūs varat kādā brīvā nedēļas nogalē uzdāvināt jaunu mikseri, bet kāzu dienu lai uzdāvina jūsu mīļie!”

Reklāma
Reklāma

 

 

Fotogrāfs Billijs Locs

Floristika un noformējums AM dizains

 

 

Avots: "Kāzu iedvesmas grāmata". R.: "White Book", 2014


“Kāzu iedvesmas grāmata”

Kāzas ir viens no īpašākajiem notikumiem cilvēka mūžā, un katrs šo dienu iztēlojas atšķirīgu. Kāds vēlas laulāties meža ielokā, cits – uz salas ezera vidū. Sapņi mēdz būt visdažādākie, un kāzu diena ir īstais mirklis tos piepildīt!

 

“Kāzu iedvesmas grāmata” aicina ielūkoties sapņos, kas jau ir piepildījušies. Šajā grāmatā atradīsiet gan praktiskus padomus, gan neparastas idejas, kas pavērs pavisam citu skatu un kāzu dienas organizēšanu un svinēšanu. Tomēr šī grāmata būs neatsverams avots ne tikai kāzu, bet arī jebkuru citu svētku plānošanā un organizēšanā.

 

Grāmatā apkopoti Latvijas vadošo nozares speciālistu viedokļi un ieteikumi, kā arī krāšņi foto un “odziņas” no vairāk nekā 30 kāzām. Šie cilvēki dalās pieredzē, lai iedrošinātu jūs piepildīt savus sapņus! Nebaidieties sapņot, jo viss ir iespējams, un šī grāmata un tajā iekļautie stāsti to apliecina!

 

Ieskaties: www.whitebook.lv