Scenārijs mīlestības pilnam un romantiskam Valentīndienas vakaram

 
“Vēlos padalīties ar savu ideju, kā es savu mīļoto iepriecināju iepriekšējā gada Valentīndienā, varbūt kādai tā noder šogad!” portālam mammamuntetiem.lv pieredzē dalās lasītāja Sanita Balode.
Mīļotais teica, ka grib, lai šādi vakari ir biežāki, jo tas satuvina... Foto: Brice Ambrosiak, Flickr.com

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mīļotais teica, ka grib, lai šādi vakari ir biežāki, jo tas satuvina... Foto: Brice Ambrosiak, Flickr.com

 

Svarīgi - no rīta pamostoties, nesākt vienam otru apbērt ar apsveikumiem, bet vienkārši klusēt, tā it kā būtu parastas dienas rīts. Tas attiecas uz pāriem, kas dzīvo kopā, bet, ja tikai skaistais satikšanās laiks, tad nezvanām, sms nerakstām, vienīgi atbildam uz zvaniem, lai galīgi mīļotajam nepiemetas sirdssāpes.

 

Skaistajam vakaram būs nepieciešams:

Sirsniņbaloni, cik daudz vēlas izdekorēt telpu/as

50 tējas svecītes 

saldējums

Augļi

Šampānietis (katram savs iemīļotais dzēriens)

Vakariņas, kas garšo abiem.

Vissvarīgākās vakara sastāvdaļas ir 

Seksīgs apģērbs (apakšveļa), ko uzvelk vakara gaitā.

Enerģija,

Kaisle

Mīlestība

Smaids

Labs garastāvoklis

Reklāma
Reklāma

 

Sākam!

1. Sakumā izdekorējam telpu, kur risināsies karstākais vakars gadā:).   Piepūšam balonus, izkarinām, sametam daļu uz grīdas. No svecītēm izliekam vārdu MĪLU! (ar 50 pietiks, paliks pāri vēl sirsniņas izveidei) 

2. No atlikušajām svecītēm uz galda izveidojam sirsniņas formu, sirsniņas vidū ievietojam šampānieša pudeli, glāzes.

3. Pagatavojam vakariņas. Sagriežam augļus, kas būs nepieciešami vēlāk, pasniegšanai ar saldējumu.

4. Kad viss gatavs, teorētiski vajadzētu sapucēties arī pašām, bet ne šoreiz - lielākam efektam uzvelkam mājas apģērbu, matus zirgastē, minimāli kosmētikas. 

5. Ja, nezinām laiku, cikos mīļotajam jābūt mājas, sazvanāmies, beidzot viņam mierīgs prāts, ka esam devušas ziņu, paliek priecīgāks.  Tikmēr visu saliekam pa vietām, saservējam vakariņas, aizdedzinām sveces!

Ierodos apakšveļā un vēl ar atvēsinošu saldējumu... Kas var būt labāks par mīļoto sievieti apakšveļā un ar saldējumu rokās?!

 

6. Ienākot mīļotajam iekšā, aicinām vakariņās, aizsienot acis, aizvedam līdz telpai, kur viss pasākums notiks. Īstam vīrietim nevajadzētu palikt vienaldzīgam, redzot, cik daudz sveces esi sadedzinājusi, cik skaisti būsi visu izdekorējusi, centusies...

7. Katram pārim ir savas sarunas, mīlināšanās vakara gaitā, bet tagad pats pikantākais un lielākais pārsteigums ir tas, ka tev nemanot jāpazūd, piemēram, uz tualeti. Tā kā manam mīļotajam ir kaitīgais smēķēšanas ieradums, es izmantoju tieši  šo mirkli - aši uzvilku apakšveļu, uzkrāsoju lūpas, izlaidu matus (tas ir obligāti!), un saldējums, kas, skaisti izdekorēts ar augļiem, ir manās rokās....

8. Dodamies atpakaļ uz romantisko telpu. Protams, viņš gaida atpakaļ tādu, kāda aizgāju, bet ierodos apakšveļā un vēl ar atvēsinošu saldējumu... Kas var būt labāks par mīļoto sievieti apakšveļā un ar saldējumu rokās?!  No daudzajām svecēm istabā ir silts. Šis ir vispārsteidzošākais mirklis, sajūtas, ka atkal dejo tauriņi vēderā, jo pašai satraukums, vai viss izdevies, kā gribējās, tās domas, vai patīk - tas nekas, ka dzīvo kopa 5 gadus, bet tieši šie momenti ir tā vērti, kad uz tevi skatās mīļotais.

 

Tieši šādi vakari daudziem pāriem „uzbužina” jaukās, aizmirstās sajūtas, kas bija rozā briļļu periodā. Protams, katram no mums ir saprotams vakara turpinājums. Domāju, ka šāds vakars jums saglabāsies atmiņā ilgi. Arī es guvu lielu gandarījumu par visu dienas gaitā piedzīvoto, īpaši, kad mīļotais teica, ka grib, lai šādi vakari ir biežāki, jo tas satuvina attiecības. Tāpēc mīlēsim un cienīsim viens otru. Mīlestības pilnus Jums šos Svētkus!  

 

 

Iesūtījusi Sanita Balode