Kāzu fotosesija dubļu peļķēs! Iespaidīgi foto!

Baltā kāzu kleita un iestīvinātais krekls knapi nojaušams zem lielās dubļu kārtas... Jaunais pāris dubļos līdz ausīm vārda vistiešākajā nozīmē! Jautra un reizē skaista kāzu dienas fotosesija. Iedvesmojies savas baltās dienas oriģinālajām bildēm!

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

„Uz šādām trakām izdarībām pāri piekrīt reti, es pat nezinu, kāpēc — varbūt savu balto kleitu plāno vilkt nākamajās kāzās,” smaida ziņu aģentūras LETA fotoreportieris un kāzu fotogrāfs Edijs Pālens (www.edijsfoto.lv), kurš jaunajiem pāriem allaž piedāvā fotosesijai piešķilt kādu uguntiņu. Šī dubļainā fotosesija Edijam ir 43. bildētās kāzas.

 



Stāsta fotogrāfs Edijs Pālens:
„Kāzu dienas rītā ģērbjoties līgava Gunta man izstāstīja, kādas bildes viņa vēlētos, saucot piemērus no manām iepriekšējo kāzu fotogrāfijām. Viena no bildēm, kura līgavai īpaši patika, bija jaunais pāris lietus laikā. Tā nu topošā sieva man paziņoja, ka kleitas viņai neesot žēl, jo kodēm to noteikti negribot atstāt un nākamajā rītā esot gatava fotografēties lietū.
Ierodoties viesu namā un ieraugot, ka tiek atsūknēts un padziļināts dīķis, man galvā radās doma, ka būtu ideāli, ja šādā vizuāli efektīgā pļaņčkā varētu iedabūt jauno pāri. Tā bija tikai doma bez liekām ilūzijām, ka viņi kam tādam varētu piekrist.

 

Iedvesmojoties no šīs fotogrāfa Edija kāzu bildes, topošā sieva izteica vēlmi bildēties lietū. 

Kāzu svinības bija pamatīgi ieilgušas, pulkstenis bija jau aptuveni pusē septiņi no rīta, kad jaunais vīrs un sieva sāka posties uz gulētiešanu. Es līgavai norādīju, ka kāzu foto lietū diezin vai sanāks, jo neizskatās, ka gaidāms lietus. Viņas sejā bija manāms tāds kā sarūgtinājums, bet es ar smīniņu ieminējos, ka varbūt jūs gribat paplosīties pa nosusināto dīķi... Līgava manāmi atplauka un ātri vien pierunāja šim trakumam līgavaini.

Tālākais ir manāms fotogrāfijās. To visu vēroja arī nomodā palikušie viesi, kas, turēdami vēderus, nebeidza smieties un izkliegt dažādas replikas: ''purva bridēji, swamp thing you make my heart sing'' u.t.t.

Reklāma
Reklāma

Topošā sieva man paziņoja, ka kleitas viņai neesot žēl, jo kodēm to noteikti negribot atstāt un nākamajā rītā esot gatava fotografēties lietū.

Fotografēšanās, kā es ļoti bieži to daru, notika bez liekas iejaukšanās — vienkārši ķēru momentus. Pāris izbaudīja rītu un darīja tādas lietas, ko ikdienas drēbēs visticamāk nebūtu pat uzdrošinājušies. Rezultātā pāris un viesi bija guvuši neaizmirstamas emocijas un skatus, par kuriem noteikti citiem stāstīs vēl ilgi.

Skaties bilžu galeriju!


Man ir liels gandarījums, ka Gunta un Ēriks piekrita šīm dullībām! Bieži ir pat grūti pierunāt, lai jaunie iebrien jūrā kaut līdz ceļgaliem, ka tik kleitu nesasmērē. Viena no manām joprojām nerealizētajām idejām ir līgava iepirkuma ratos lielveikalā, kas tiek stumta lielā ātrumā starp produktu grēdām. Pēdējie 15 pāri, kam esmu šo piedāvājis, kam tādam vēl nav piekrituši. Par pārējām idejām nestāstīšu un atrādīšu, kad piepildīsies!”

Fotogrāfa Edija Pālena kontakti: mob. tālr. 26088079, e-pasts edijsfoto@edijsfoto.lv,
web: www.edijsfoto.lv