Ko trīsgadniekam piedzīvot Avārijas brigādes parkā?

Augustā devāmies uz „Avārijas brigādes” atrakciju parku Ogres novada Lēdmanes pagastā. Ko tur piedzīvot trīsgadniekam, iepazīsties ar Grietas TOP 5 izvēlēm.
Avārijas brigādes parkā ir ko piedzīvot visai ģimenei

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Avārijas brigādes parkā ir ko piedzīvot visai ģimenei

Elektroauto autodroms
Auto ir tik viegli vadāms, ka to var darīt pat trīsgadnieks. Mamma vai tētis sēž blakus, spiež gāzes pedāli un mazais priecīgi stūrē – īsti smiekli garantēti!
 


Karuselis „Kāpurs” 
Nedaudz bailīgi, bet, ja tētis sēž blakus, tad var kārtīgi izsmieties un vēders ir pakutināts. „Kāpura” brauciens līdzinās nelieliem amerikāņu kalniņiem.


Virvju trase
„Avārijas brigādes” parka „Virvju trase” ir lieliska ar to, ka daudzus posmus trīsgadnieks var veikt patstāvīgi un viņam viss arī labi izdodas. Tā kā trase nav izvietota augstu, tad grūtākajos posmos vecāki var palīdzēt no zemes un pieturēt mazo žiperi.  


Meža vilcieniņš
Šī bija atrakcija, kur Grieta brauca viena pati un, izkāpjot no vilcieniņa, atkal nostājās rindas galā un brauca tiešām ļoti daudz reižu. Brauciens nav garš, bet pietiekami ilgs, lai būtu ko apskatīt un izbraudīt.
 


Zirdziņu karuselis
Arī šeit mazā dāma nolēma vizināties vairākas reizes, jo tik skaisti tie zirdziņi. Karuselis griežas lēnām un brauciens nav ilgs, lai pārāk nesareibtu. 
 


Vēl trīsgadniece Grieta izbraudīja „Piepūšamo lecamspilvenu”, „Ugunsdzēsēju atrakciju”, „“Avārijas Brigādes” pilsētiņu”, „Kameru šļūkšanas trasi” un „Lidmašīnas karuseli” kopā ar tēti.
 

Reklāma
Reklāma


Vecāku iesapidi
Parkā noteikti var pavadīt visu dienu, jo darāmā tur ir ļoti daudz. Uz atrakciju parku jābrauc jau no paša rīta ar sasmērētām sviestmaizēm un citiem kārumiem, jo parka teritorijā ir ierīkotas ļoti skaistas piknika vietas, kur ieturēt maltīti svaigā gaisā. 
 


Un ja arī neesi sagatavojis līdzi paņemtu ēdienu, tad parka teritorijā ir ierīkotas kafejnīcas dažādās vietās, lai rindas nebūtu tik lielas, kā arī nebūtu jāmēro tāls ceļš līdz tai. Arī piedāvātais ēdiens nebija tikai kartupeļi frī, kas, protams, iepriecināja!

Vēl mūs uzrunāja sakoptā vide, labiekārtotie dīķi, puķu dobes utt. Arī izvietotās statujas ir iespaidīgas. Vienīgi, ja saule ir ļoti liela un ārā dikti karsts, tad jārēķinās, ka ēnas vietas nav daudz, tāpēc saules cepure noteikti noderēs. 
 


Un pats svarīgākais – ratiņi!!! Tajos vari pārvadāt bērnu vai līdzi paņemtās mantas. Tā kā teritorija tiešām ir liela, tad īsti negribētos nest ne mazo, ne arī mugursomas.