Labākās ballītes jauniešiem: 4 idejas aktivitātēm

Noorganizēt dzimšanas dienas ballīti pusaudzim var būt visai izaicinoši. Intereses un hobiji šajā vecumā mēdz bieži mainīties, tomēr sagādāt skaistus svētkus ir pūļu vērts. Kartings, lāzertags, airsofts un daudz citu ideju atradīsiet šajā rakstā. Lasi un smelies iedvesmu atmiņā paliekošai ballītei!
Iepriecini savu pusaudzi ar lielisku ballīti draugu lokā!

FOTO: Publicitātes foto

Iepriecini savu pusaudzi ar lielisku ballīti draugu lokā!

Kartings ar elektro dzinējiem

Šobrīd, kad visā Eiropā tiek domāts par dabas piesārņojuma mazināšanu un elektro auto ieviešanu, mums ir jāiet līdzi laikam. “GUNSnLASERS” kartingu halle piedāvā elektrokartingus. Šie kartingi Rīgā darbojas ar atkārtoti uzlādējamām baterijām, tāpēc ir cilvēkam un dabai draudzīgāki nekā benzīna kartings.

 

Arī jaunieši pievērš lielu uzmanību klimata izmaiņām, tādēļ šāda aktivitāte būs tieši laikā gan sākumskolas, gan vidusskolas vecuma bērniem. Un ne tikai puišiem, bet arī aktīvām un sportu mīlošām meitenēm. 

 

Elektro kartings:

  • ir ar regulējamu jaudu, tādēļ ar to var braukt arī iesācēji;
  • datorsistēma precīzi uzņem katra braucēja laiku, tādēļ var noteikt, kurš ir bijis ātrākais;
  • ir piemērots arī bērniem, kas ir vismaz 1,10m gari, lai droši aizsniegtu pedāļus un stūri;
  • ir azartiska izklaide, jo līkumos var braukt sānslīdē un uzrāviens ir jaudīgs jau startā.

 

Ja Tev ir aktuāli šie kartingi Rīgā, tad izvēlies “GUNSnLASERS”! Kartingu halle atrodas Mārkalnes ielā 10, bijušajā manufaktūras rūpnīcā. Pateicoties tam, ka trase ir iekštelpās, braukt var katru dienu neatkarīgi no tā, kādi ir laikapstākļi.

 

“GUNSnLASERS” kartings Rīgā piedāvā ne tikai izbraukt ar kartingiem, bet īpašu ballīšu piedāvājumu jeb mega piedzīvojuma ballīšu pakas, kas atkarībā no izvēlētā komplekta, iekļauj:

  • braucienu ar elektrokartingu;
  • lāzertaga jeb lāzera peintbola spēli;
  • atpūtas telpu jūsu kompānijai;
  • novusu u.c. galda spēles;
  • iespēju bez papildu maksas ņemt līdzi savus dzērienus un ēdienus;
  • diplomu katram dalībniekam.

 

Lasertag un kartinga instruktors izskaidros visus noteikumus, uzraudzīs kārtību laukumā un parūpēsies, lai izklaide būtu jautra un atmiņā paliekoša. 

Kartings apvienojumā ar lāzertaga spēli nozīmē spraigas emocijas. 

Piedzīvoto jauniešiem vēl ilgi gribēsies pārrunāt savā starpā. Šādas dzimšanas dienas ballītes ir labākais piedzīvojums, ko varat dāvināt saviem bērniem.

 

Kartingu halle un aktīvās atpūtas parks “GUNSnLASERS” strādā katru dienu pēc iepriekš veiktām rezervācijām. Apmeklē mājaslapu www.gunsnlasers.lv, iepazīsties ar cenām un rezervē pasākumu pa tel. 27274646 vai arī caur e-pastu info@gunsnlasers.lv!


 

Lāzertags

Lasert tag ir ļoti populāra izvēle skolas vecuma bērnu vidū. Tā ir azartiska un sportiska aktivitāte, kurā:

  • izmanto veselībai nekaitīgu lāzera “ieroci” un galvas lentu ar sensoriem;
  • no trāpījuma nepaliek zilumi un nav sāpīgi, jo trāpījumu “paziņo” skaņas signāls un vibrācija;
  • komandas cīnās par uzvaru speciāli iekārtotos un norobežotos laukumos;
  • instruktors dalībniekiem dod dažādus uzdevumus jeb misijas;
  • dalībnieki pēc spēles saņem diplomus ar savu statistiku – cik “lodes” izšāva, cik reizes trāpīja katram pretiniekam u.tml.;
  • dalībniekiem ir iespēja iegūt kādu titulu, ja ir bijis visprecīzākais, ja ir saņēmis visvairāk trāpījumus u.tml.

 

Lāzertagu var spēlēt jau no četru gadu vecuma. Kā rāda pieredze, šī šaudīšanās spēle patīk arī pieaugušajiem, jo īpaši tētiem, kuri arī labprāt uzspēlē kopā ar jauniešiem. Tā ir laba izdevība nosvinēt gan kopā ar draugiem, gan radiem. Ieskaties www.gunsnlasers.lv un izvēlies starp 1h, 1,5h vai 2h spēli kādā no iekštelpu vai āra laukumiem Rīgā! 

Ja interesē arī kartings, izvēlies kādu no iepriekš minētajām ballīšu mega pakām!

 

Airsofts

Ja rīko pasākumu sportiskam tīnim, viena no opcijām ir airsofts, ko var spēlēt no 16 gadu vecuma. Tajā izmanto īstu šaujamieroču replikas jeb kopijas. Tās ir ļoti reālistiskas gan vizuāli, gan svarā. 

Šis sporta veids ir teju kā militāra simulācija, tādēļ ir stingri noteikumi un ekipējums.

 

Katram spēlētājam uz spēles laiku tiek izsniegts:

  • airsoft replika – pistoles vai automāti. Pistoles lielākoties izmanto mazākos laukumos, piemēram, bunkuros. Šīs ieroču kopijas ir kvalitatīvas un profesionālas. Tas arī ir viens no iemesliem, kādēļ puiši vēlas to izmēģināt;
  • tērps – kopējais vai daļējais (bikses un krekls) kamuflāžas vai citos zemes toņos. Pārsvarā airsoftu spēlē āra poligonos, tāpēc ir nepieciešams tādas krāsas apģērbs, kas ļaus maskēties;
  • taktiskie cimdi – lai pasargātu rokas pirkstus no trāpījuma ar bumbiņu;
  • mazas bumbiņas jeb lodes – standartā viena bumbiņa sver 0,25g un ir 5,95mm diametrā. Bumbiņas izmēru izvēlas atbilstoši konkrētajai replikai un spēles stilam;
  • sejas aizsegs – var izvēlēties pilnu vai daļēju un atsevišķi vilkt brilles. Bez sejas maskas spēlēt nedrīkst.

 

Šis sporta veids ir kā spēlēt datorspēles dzīvajā – adrenalīns ir garantēts. Tomēr, ja kompānijā ir dažāda vecuma cilvēki, piemērotāka spēle būs lasertags vai kartings. Ja nezini ko izvēlēties, zvani “GUNSnLASERS” pa telefonu 27274646 un konsultants atbildēs uz visiem tevi interesējošajiem jautājumiem, palīdzot pieņemt lēmumu!
 

Dažāda veida peintbols

Peintbols jau ir teju kā klasika puišu ballītēs. Tā patiešām ir pieprasīta un populāra aktivitāte skolas vecuma bērniem, jo visiem ir labi zināma. 

Lielākoties arī meitenes labprāt iesaistās šajā spēlē, neatpaliekot no zēniem.

 

Kartingu halle un atpūtas centrs “GUNSnLASERS” piedāvā vairākas peintbola opcijas:

  • klasiskais peintbols ar standarta krāsu bumbiņām (68. kalibrs). Atkarībā no šāviena attāluma, bet ir iespēja, ka paliks zilums;
  • soft peintbols ar mazāka izmēra krāsu bumbiņām (50. kalibrs). Trāpījums ir jūtams, taču ne tik ļoti kā klasiskajā peintbolā;
  • reball ar gumijas bumbiņām, kas cenas ziņā ir izdevīgāk, jo bumbiņu skaits ir neierobežots. Trāpījumu nosaka ar godīguma principu.

 

Izvēle ir liela, tādēļ raksti uz info@gunsnlasers.lv un ienāc mājaslapā www.gunsnlasers.lv, ja tev ir kādi jautājumi! Kas var būt labāks par bērnu prieku viņa svētkos? Kartings vai jebkura cita aktivitāte – iepriecini ar lielisku ballīti draugu lokā!