7 oriģinālas dāvanas dzimšanas dienā pusaugu meitenei

Viņa ir lieliska, neatkarīga, zinātkāra, jautra un neticami radoša. Sameklēt izcilas un oriģinālas dāvanas dzimšanas dienā tādai pusaugu meitenei nebūs viegli, vai ne?
Oriģinālas dāvanas dzimšanas dienā tīnim nav vienkārši piemeklēt, un ja jums ir šaubas, ka jūsu pūles būs veltīgas, tad dāvanu karte internetā būs racionāla un trāpīga izvēle.

FOTO: Pexels.com

Oriģinālas dāvanas dzimšanas dienā tīnim nav vienkārši piemeklēt, un ja jums ir šaubas, ka jūsu pūles būs veltīgas, tad dāvanu karte internetā būs racionāla un trāpīga izvēle.

No otras puses, šī ir jūsu iespēja piemeklēt viņai patiešām kaut ko neparastu, ko viņa varbūt negaidīs. Netērējiet naudu bērnišķīgām un klasiskām lietām, kas viņai jau noteikti ir un par kurām jums ir aizdomas – tās nekad netiks izmantotas. Būt par pusaudzi nav viegli, un šie gadi ir jūsu iespēja maksimāli izrādīt savas rūpes par viņu, tāpēc meklējiet dāvanas meitenēm, kas atspoguļos to apkārtējo pasauli, kurā viņa dzīvo.

 

Neatkarīgi no tā, vai dāvana tiek meklēte meitai, mazmeitai, krustmeitai vai citai īpašai meitenei, aplūkojiet šīs 7 pārbaudītas idejas, kā piemeklēt interesantas dāvanas dzimšanas dienā pusaudzei.
 

Jauniešu žurnālu abonements

Iedvesmojoši, pārdomāti un stilīgi, tīņiem domātie žunāli spēj uzrunāt meitenes viņu vecumā, palīdzēt atklāt savu personību. Priekšstatu veidošana par pieaugušo dzīvi, neapšaubāmi, notiek arī internetā, tomēr žurnāls ir lietderīgs laika pavadīšanas veids, turklāt, tā ir iespēja bērnam ļaut atpūsties no viedierīcēm. Tā būs interesanta dāvana meitenei, kurai patīk iedziļināties dažādos tematos.
 

Mūzikas instruments

Iespējams, ka meitene kādu mūzikas instrumentu ir tikai paturējusi rokās un pārsvarā dienu pavada ar austiņā ausīs. Varbūt viņa aizraujas ar mūziku un jau spēlē instrumentu - nekad nav par vēlu iemācīties spēlēt arī kādu jaunu instrumentu. Ja ukulele jau ir mājās, tad, iespējams var izmēģināt akustisko vai pat elektrisko ģitāru. Ja viņai patīk pūšamie instrumenti, tad viņai varētu iepatikties arī ermoņikas vai trompete. Digitālās klavieres vai sintezarots ir labs iesākums improvizācijai un radošām muzikālām izpausmēm. 
 

Galda spēles jauniešiem

Galda spēles ir jautrs veids, kā asināt prātu. Tīņa vecumā bērni joprojām labprāt spēlē dažādas spēles, un, turklāt, jūs varat spēlēt arī visi kopā. Galda spēles var satuvināt jūs ar meitu un stiprināt attiecības ar pieaugošu un individuālu personību. Ieskatieties “Brain Games” piedāvājumā - šeit jūs atradīsiet TOP spēles jebkura vecuma jauniešiem. Eksistē arī galda spēles, kuras var spēlēt, trenējot prātu vienatnē!
 

DIY (izgatavo pats) stils un mode

Kļūstot par pieaugušo, visi visi jaunieši iziet cauri sevis meklēšanas un atklāšanas fāzei. Tas nozīmē neskaitāmus eksperimentus ar savu stilu, kas var mainīties katru dienu. Ja jums ir tuvas attiecības - dodieties atklāt jaunas, stilīgas lietas kopā ar meitu! Dodiet vaļu azartam un izmeklējieties pērles visdažādākajās vietās - sākot no second-hand veikaliem, līdz smalkiem zīmolu boutique studijām. Ja mājās ir šujmašīna, izmēģiniet izveidot kādu jaunu tērpu vai aksesuāru, kas papildinātu viņas stilu. Bet varbūt, šujmašīna var kļūt par dāvanu?

 

Reklāma
Reklāma

Pieredze

Ja jūs nevarat aizsūtīt meitu ceļojumā uz Islandi, Karību salām vai Jaunzēlandi (pat, ja tomēr arī varat) - šīs idejas ir vērts izdzīvot reālā pieredzē kopā ar tīni:
- Ceļojums ar mašīnu, nakšņošana teltī
- Kopīgs neatkarīgā kino apmeklējums vai melnbaltā kino maratons
- Brauciens ar bērnu kvadracikliem
- Mākslas muzeja apmeklējums
- Sporta kluba apmeklējums
- Iestudējums vai izrāde
- Izjāde ar zirgiem
- Klinšu kāpšanas nodarbība
- Studijas fotosesija ar stilistu
 

Māksla

Nekad nav par vēlu attīstīt bērnā radošumu un ļaut izpaust savas emocijas krāsās, tekstūrās. Sākot no krāsas paletēm un līdz pat origami komplektiem - meitenēm patiks darboties un radīt, un būs ļoti vērtīgi, ja arī jūs pievienosieties šim radošam  procesam. 

 

Dažas idejas dāvanai, kas palīdzēs radīt mākslu:

  • Origami papīrs
  • Akrila krāsas, molberts
  • Komplekts kaligrāfijai
  • Fotoaparāts
  • Auduma krāsas
  • Skeču grāmata ar zīmuļiem
  • Rotu darināšanas komplekts
     

T-krekls ar zīmīgu uzrakstu

Lai arī cik banāli tas neizklausītos, bet šāda dāvana var iegūt vērtīgu nozīmi pusaudža acīs, ja trāpa ar pareizo vēstījumu.Uzdāviniet viņai izteiksmīgu, pašpārliecinātu, trāpīgu T-kreklu — ar ekspresīvu uzrakstu, ko viņa var uzvilkt sliktā dienā un justies nedaudz labāk. Idejām var ielūkoties viņas Instagram kontā vai ievērojot meitenes intereses.

 

Oriģinālas dāvanas dzimšanas dienā tīnim nav vienkārši piemeklēt, un ja jums ir šaubas, ka jūsu pūles būs veltīgas, tad dāvanu karte internetā būs racionāla un trāpīga izvēle.