Ziemassvētku dāvanu ceļvedis pusaudzim

Svētki jau tepat aiz stūra un turpat arī mūžsenā mīkla - ko uzdāvināt pusaudzim? 11 lieliskas idejas dāvanām, kas noteikti patiks pusaudžiem.

Pārsteidz savu jaunieti ar noderīgām un sportiskām dāvanām.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pārsteidz savu jaunieti ar noderīgām un sportiskām dāvanām.

 

Šis ir stāsts par dāvanu iegādi, kas nereti var izvērsties par īstu mīnu lauku – mēs, protams, vēlamies atrast un patērējam lielus resursus, lai iegādātos tieši to, kaut ko, ko mūsu jaunieši tik ļoti vēlas, taču bieži vien atvašu plāni nesakrīt ar mūsu pašu vai vecvecāku idejām par to, kas būtu tas vispiemērotākais un noderīgākais. Par laimi arī mēs paši ne vienmēr zinām atbildi uz šo jautājumu, bet saņemot rūpīgi iesaiņoto dāvanu, izdodas katrreiz no jauna atklāt Ziemassvētku patieso būtību – mīlestību par rūpīgi iesaiņoto dāvanu un sajūtu, ka mūsu tuvinieki patiesi un no visas sirds ir padomājuši par mums, cenšoties piemeklēt ko patiešām oriģinālu!


Vai ielūkosimies dāvanu sarakstā pusaudzim, kuru jo īpaši esam sagatavojuši pārsteigumu pilnam izsaiņošanas momentam?

1. Šūpuļtīkls un pudele pārgājieniem ir viss, kas nepieciešams, lai jebkurā pateicīgu koku paēnī paslēptos no ikdienas kņadas un baudītu savu mīļāko dzērienu neviena netraucētam! Dāvana patiesam dzīves baudītājam un sapņotājam.

2. Mugursomas piedzīvojumu meklētājiem un tiem, kuriem vienmēr nepietiek vietas savai mīļākajai grāmatai! Esam pārliecināti, ka somas 30l ietilpībā būs vieta ne tikai grāmatai, bet gan pusei no grāmatu plaukta! Dāvana piedzīvojumu meklētājam!

3. Skrituļslidas, ķivere un sargi - komplekts dēkaiņiem un tiem, kuri allaž steidzas pretī visam jaunajam ar piekto ātrumu! Ar skrituļslidām varēsi panākt pavasari ātrāk kā jebkurš!


4. Galda tenisa komplekts, lai trenētu precizitāti un pakavētu laiku ne tik labos laikapstākļos! Ar šo komplektu jebkurš galds var pārtapt par Tavu spēļu zonu un jaunu rekordu epicentru! Dāvana individuālā sporta cienītājiem!


5. Fitnesa apavi spēcīgam garam un vēl spēcīgākai motivācijai darīt! Skriet, lekt, iet, celt, kāpt - ar šiem sasniegsi visas savas apņemšanās un Jaunā gada mērķus vieglā un ērtā solī! Dāvana apdomīgajiem!

 

 

Reklāma
Reklāma


6. Jogas paklājiņš un hanteles tiem, kuri mīl balansu - pēc spēkpilna treniņa izgulties uz jogas paklājiņa visērtākajā un arī visneērtākajā pozā, lai atgūtu mieru pēc labi padarīta darba.


7. Futbola bumba, vārtsarga cimdi un šķēršļi komandas sporta futbola - faniem! Pārvērt jebkuru zonu, kas brīva no šķēršļiem, par savu futbola spēļu laukumu un uzlabo savu precizitāti!


8. Pulsometrs - ātrajiem un aizrautīgajiem dzīves baudītājiem, lai Tu zinātu savu robežu un apstātos īstajā brīdī.


9. Sāc gatavot svētku dziesmu sarakstu, lai ar bezvadu austiņām varētu atskaņot uzmundrinošu mūziku izpildot jebkuru sportisku aktivitāti! 


10. Pleznas, elpošanas trubiņa un brilles peldēšanai palīdzēs Tev ienirt Jaunajā gadā un izpētīt vēl nebijušas dzīles, bet, ja vēlies pirms Jaungada sagaidīšanas ievilkt elpu - 

11. komplekts ar snorkelēšanas masku būs tieši laikā!

 

 

Lai skaisti svētki un saņēmēji ir pārsteiguma un prieka pilni atverot saņemto dāvanu!

Tiekamies Decathlon Latvija veikalā, Biķeru ielā 4!