Darini Ziemassvētku kartītes pats - aplūko galeriju iedvesmai!

Vissirsnīgākās dāvanas noteikti ir tās, kuras apvītas ar paša dāvinātāja radošumu un izdomu. Tas arī noderēs veidojot personalizētas kartītes saviem mīļajiem un īpašajiem!

FOTO: Artūrs Ķipsts

Pat ja neuzskati sevi par gana radošu cilvēku kartīšu radīšanai, kāda no šīm idejām arī tev noteikti izdosies. Izveido radošo dāvanu darināšanas vakaru kopā ar bērniem, apskatiet idejas un ļaujieties savam radošajam lidojumam!

Nepieciešams: krāsains kartīšu papīrs, PVA līme, cukurs, gliteri.

Veidošana: uz papīra ar līmi uzzīmē egles formu, virsū ber cukuru un gliterus.

 

 

 

Nepieciešams: krāsains papīrs, kartons, avīze, balta lapa, zelta krāsas papīrs, līmes zīmulis, karstā līme, striķis, poga, šķēres.

Veidošana: no papīra, avīzes un kartona izgriež dažādu izmēru eglītes, ko līmē uz papīra. Ar karsto līmi pielīme striķi un pogu visam pāri.

Nepieciešams: krāsainas pogas, striķis, karstā līme, šķēres, krāsains papīrs.

Reklāma
Reklāma

Veidošana: sagriež dažādā garumā striķi, ko izveido kā bunti. Katra striķa galā līmē pogas kā balonus.

Nepieciešams: dzija, adata, zīmulis vai egles trafarets.

Veidošana: uz papīra atliek punktus egles formai, ja ir trafarets - izmanto to. Uz kartītes izšuj egli, kurai galā var pielīmēt/uzzīmēt zvaigzni.

Nepieciešams: kartonveidīgs papīrs, zīmulis, pildspalva - marķieris, sausie ziedi (šajā gadījumā pīlādzis), karstā līme.

Veidošana: uz kartona uzskicē burciņu vai vāzi, kuru pārvelk ar marķieri. Ar karsto līmi uz burciņas pielīmē sausos ziedus, sakaltušu pīlādzi vai kaut ko no saviem herbārija krājumiem.

Nepieciešams: krāsains papīrs, striķis, melns flomāsters, spīdumi, karstā līme vai līmes zīmulis.

Veidošana: uz papīra izveido ziemeļbrieža seju no striķa. Striķi pielīmē un uz katra vilnīša liek spīdumus, iezīmē briedim acis un pielīmē degunu.

 

Veidoja: Rita Anopa un Agnese Gabrāne