Neparasti veidi, kā uzdāvināt naudu

Klāt ir izlaidumu laiks! Neskatoties uz to, vai absolvents ir liels vai mazs, nepieciešams sarūpēt kādu īpašu dāvanu.

Neparasti veidi, kā uzdāvināt naudu

FOTO: Shutterstock.com

Klāt ir izlaidumu laiks! Neskatoties uz to, vai absolvents ir liels vai mazs, nepieciešams sarūpēt kādu īpašu dāvanu. Bieži vien mēs izvēlamies vieglāko ceļu un pasniedzam aploksnē ieliktu konkrētu naudas summu. Lai dāvana būtu personiskāka, iesakām naudu pasniegt neparastākā un īpašākā veidā. Lūk, idejas:

  • Uz lielas, biezas lapas uzzīmē koku, izkrāso to un nostiprini lapu rāmī. Konkrēto naudas summu pasniedz monētās, kuras salīmētas uzzīmētā koka lapu vietā. Šādā veidā uz lapas vari veidot arī citus attēlus, piemēram, lidojošus balonus saulainās debesīs.
  • Izveido naudas koku no neliela zariņa, lentītēm, dāvanu iesaiņojuma un puķupoda. Izmantojot sīkus akmeņus, nostiprini koka zaru puķupodā. Dāvanu papīra iesaiņo monētas un ar lentīti iekar tās mazajos zaros.
  • Ja vēlies dāvināt papīrnaudu, vari satīt to nelielos rullīšos un apsiet ar skaistu lentīti.
  • Aplīmē nelielu kasti ar izdrukātu papīra naudu. Īsto naudu vari paslēpt kastītē starp absolventa mīļākajām konfektēm.
  • Veikalā iegādājies caurspīdīgus balonus, pirms to piepūšanas, saliec iekšā sarullētu papīra naudu. Tad piepūt balonu un izdaiļo to ar dažādiem uzrakstiem un vēlējumiem.
  • Iegādājies mazas šokolādes tāfelītes un noņem no tām oriģinālo iepakojumu. Tā vietā šokolādei apkārt apliec papīra naudu.
Reklāma
Reklāma