Ballīte ar tostu! 15 labas idejas

Tosta teikšana ir ļoti skaista tradīcija, kurai ir vērts pieiet radoši un pēc iepsējas iekļaut laba vēlējumus tam, kam par godu paceltas glāzes. Ja radošais gars kur nozudis, šeit 15 labu tostu idejas!

Sena tautas gudrība vēsta: ko vari izdarīt šodien, neatliec uz rītu! Par to tad arī aicinu pacelt un iztukšot glāzes.

FOTO: Shutterstock.com

Sena tautas gudrība vēsta: ko vari izdarīt šodien, neatliec uz rītu! Par to tad arī aicinu pacelt un iztukšot glāzes.

Tosta teikšana ir ļoti skaista tradīcija, kurai ir vērts pieiet radoši un pēc iepsējas iekļaut laba vēlējumus tam, kam par godu paceltas glāzes. Ja radošais gars kur nozudis, šeit 15 labu tostu idejas!
 

1. tosts Stāsta, ka mīlestība, ar kuru Dievs apvelta cilvēkus, meklē tos, tāpat kā cilvēki meklē mīlestību. Pacelsim glāzes par to, lai šie savstarpējie meklējumi vainagotos panākumiem! Par mīlestību.
 
2. tosts Viens cilvēks var būt slikts. Divi cilvēki var būt slikti. Bet kompānija nevar būt slikta. Pacelsim glāzes par mūsu labo kompāniju!
 
3. tosts Labs draugs ir kā vējš, kas aiznes bēdas un neveiksmes, bet atnes prieku. Pacelsim glāzes par to, lai ap mums biežāk brāzmotu vējš!
 
4. tosts Sena tautas gudrība vēsta: ko vari izdarīt šodien, neatliec uz rītu! Par to tad arī aicinu pacelt un iztukšot glāzes.
 
5. tosts Kāds gudrs vīrs ir teicis tā: “Mēs slavējam citus tikai tāpēc, lai viņi paslavētu mūs.” Par mums – gudrajiem, skaistajiem, labajiem!
 
6. tosts Draugi, atcerēsimies tādu vienkāršu patiesību: nekad nav tik slikti, lai nevarētu būt vēl sliktāk. Pacelsim un iztukšosim glāzes par to, lai mums  nekad nebūtu slikti.
 
7. tosts Saka, ka nekad neesot par vēlu nākt pie prāta. Tomēr, ja tas notiek pārāk vēlu, maz atlicis daudz iespēju to izmantot. Pacelsim glāzes par to, lai svarīgākās lietas mūsu dzīvē notiktu savlaicīgi.
 
8. tosts Īsts vīrietis nekad neaizmirst sievietes dzimšanas dienu un nekad nezina, cik viņai gadu. Par to, lai sievietes savā dzīves ceļā sastaptu tikai īstus vīriešus!
 
9. tosts Kas ir galvenais dzīvē? Daži teiks, ka veselība, citi -, ka nauda, vēl citi, ka slava... Taču nē! Pats galvenais ir prast priecāties par katru dienu, katru stundu, ko nodzīvojam. Pacelsim glāzes par visu, kas mums sagādā prieku.
 
10. tosts Mēdz teikt, ka gudrs cilvēks spējot iemīlēties gluži kā neprātīgs, bet kā muļķis – nekad. Zināms ir arī tas, ka vienlaikus būt gudram un mīlēt ir principā neiespējami. Iedzersim par mīlestību, kura spēj neiespējamo padarīt par iespējamu!
 
11. tosts Kā zināms, sievietes laime lielā mērā atkarīga no vīrieša, bet vīrieša laime – no sievietes. Pacelsim glāzes par šo brīnišķīgo atkarību vienam no otra! Par atkarību, kas dara mūs laimīgus!
 
12. tosts Senie grieķi teica, ka mīlestība mēmu padara daiļrunīgu, nesaprašu – gudru, sliņķi  - čaklu. Par mīlestības pozitīvo ietekmi uz cilvēci!
 
13. tosts Mēdz teikt, ka mīlestība iziet vairākus attīstības posmus: sākumā tā ir kā pasaka, vēlāk – kā romāns, tad – elēģija un visbeidzot – satīra. Pacelsim glāzes par sievietēm, kuras “piebremzē”mūs otrajā posmā.
 
14. tosts Pacelsim glāzes par sievietēm, par viņu dzidrajiem smiekliem! Par to, lai nenodzistu mirdzums viņu acīs! Un par to, lai mums būtu vistiešākais sakars ar šo mirdzumu!
 
15. tosts Mīlestība ir kā lipīga slimība – jo vairāk no tās vairās, jo ātrāk saķer. Pacelsim glāzes par to, lai mūs visu mūžu vajā epidēmijas un lai tās būtu tikai mīlestības kaites!

Reklāma
Reklāma