Neparasta svētku frizūra mazai dāmai

Izmantojot interesantu trafaretu un speciālas, viegli izmazgājamas matu krāsas, mazo dāmu svētku ballei var sapost īpaši svinīgi un neparasti.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 


Trafareta zīmējumu no parastas A4 lapas var izgatavot mājās, izvēloties to rakstu, simbolu vai rotājumu, kas vislabāk atbilst tērpa noskaņai un garastāvoklim. Caur trafaretu pūš speciālo, krāsojamo matu laku, kas ir pietiekami noturīga, lai saglabātu zīmējuma formu pasākuma laikā, bet jau nākamajā mazgāšanas reizē viegli izmazgātos.  Mazajā meitenēm šī ideja parasti ļoti patīk. 
 

 

 

 

Radošajās darbnīcās ikviens mazais interesents varēs apgūt un pagatavot krāšņas Ziemassvētku dāvanas ģimenei, piemēram, stilīgas ādas aproces tētim un krāšņas brošas mammai, kā arī varēs sapucēties svētkiem – pīsim bizītes, ko varēs saspraust ar paštaisītām sprādzēm, savukārt puišu frizūrās iekrāsosies zīmējumi. Būs arī gardumi!

 

Reklāma
Reklāma

 

 

 

Šo svētdien 14. decembrī Ziemassvētku radošās darbnīcas bērniem notiks no plkst. 13.00 līdz 16.00. Universālveikala Stockmann bērnu apģērbu nodaļā 3. stāvā ikviens mazais veikala apmeklētājs varēs saposties ballei. Savukārt rotaļlietu nodaļā 2. stāvā bērni varēs gatavot dāvaniņas saviem mīļajiem. Tiekamies! Darbnīcas ir bez maksas.