Klucīti pa klucītim liekam Ziemassvētku vecīša maisā

Katru gadu visā pasaulē ap šo laiku bērni sāk rakstīt vēstules Ziemassvētku vecītim vai pačukstēt vēlamās dāvaniņas vecākiem. Radošie un domāšanu veicinošie LEGO® klucīši turpina iekļūt bērnu Ziemassvētku dāvanu topā katru gadu, tāpēc esam sastādījuši sarakstu ar LEGO komplektiem, kas varētu patikt jebkuram, neatkarīgi no vecuma un dzimuma. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Padarīsim Ziemassvētku gaidīšanu aizraujošāku!
Adventes kalendārs rada prieku jau pirms Ziemassvētkiem. Ar katru gadu adventes kalendāri tiek attīstīti arvien vairāk - no bildēm līdz šokolādēm un tagad arī - rotaļlietām. Kas var būt aizraujošāk par jaunu LEGO konstruktoru katru rītu? LEGO Friends, LEGO Star Wars, LEGO City palīdzēs aizpildīt dienas līdz Ziemassvētkiem ar pārsteigumiem un jautrām rotaļām. 
     

Krāsaini mīļdzīvnieciņi pašiem mazākajiem
Ļaujieties brīnišķīgiem piedzīvojumiem dzīvnieku karaļvalstī. Šis atraktīvais komplekts sastāv no visa nepieciešamā, lai izveidotu savus īpašos draugus. Esam pārliecināti, ka ar LEGO DUPLO® krāsaino dzīvnieciņu komplektu būs tik pat daudz individuālu salikumu, cik ir mazu bērnu.

Meklē klasiskus piedzīvojumus?

Būt par policistu ir viens no biežāk dzirdētajiem bērnu spēļu stāstiem, kas tiek atkārots atkal un atkal. Jaunais LEGO City policijas iecirkņa komplekts ir viss kas nepieciešams, lai cīnītos par taisnību un rūpētos par drošību LEGO pilsētā, ieskaitot policijas motociklu, mašīnu, helikopteru, drošu cietumu, un, protams, noziedzniekus. 


Pavadi jautru dienu ar draudzenēm

Reklāma
Reklāma

Ko jūs justos, ja jums piederētu lielveikals? LEGO Friends ļauj mazajai dāmai visu darīt pēc sava prāta – doties uz sporta vai kāzu aksesuāru veikaliem vai pasēdēt ar draudzenēm kafejnīcā. Varbūt rīkot modes skati? Komplektā iekļauts arī DJ aprīkojums un skatuve. Līdzi nāk četras mini lelles - Stefānija, Emma, Sofija un Džuliana, kā arī Emmas sunītis Dāma. 

 

Vietnē http://duplo.lego.com ir vairāk informācijas par rotaļu iespējām bērniem un LEGO produktiem. Vietnē ir arī spēļu sadaļa, kur bērni var rotaļāties ar skaņām un animāciju drošā tiešsaistes vidē. 

              
Par LEGO Group
LEGO Group ir privāts, ģimenes īpašumā esošs uzņēmums, kurš atrodas Bilundā, Dānijā. Tas ir dibināts 1932. gadā, un šodien ir viens no pasaules vadošajiemm bērnu rotaļlietu ražotājiem. Uzņēmuma misija ir bērnu radošuma un iztēles spēju attīstība ar savu produktu palīdzību, kurus var iegādāties vairāk nekā 130 valstīs.

Apmeklējiet www.LEGO.com.