Vai kādreiz esi krāsojis ar smiltīm? Nāc un izmēģi Tēva dienas svētkos

Vai spēj iedomāties, kā būtu zīmēt ar smiltīm? Bērniem šāda aktivitāte ir ļoti aizraujoša un ātri apgūstama. Bērns var izveidot krāsainu smilšu mākslas darba glezniņu, kuru uzdāvināt tētim vai arī kādam citam jubilāram. Tomēr tā nav vienīgā labā īpašība šai radošajai nodarbei...

Krāsosim ar smiltīm! Kaut kas jauns un nebijis!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Krāsosim ar smiltīm! Kaut kas jauns un nebijis!

Smilšu aplikācijas ir vienkārša un ātri apgūstama, tai pat laikā ļoti aizraujoša aktivitāte bērniem! Ar dažādu krāsu smiltīm bērni var krāsot īpašu dizainu aplikācijas. Rezultātā izveidojas krāsaina smilšu bildīte vai pat glezna, kas saglabāsies un priecēs bērnus un vecākus vēl ilgi. 


Aplikāciju veidošanā skaists ir ne tikai gala rezultāts, bet arī interesants pats aplikāciju veidošanas process – darbošanās notiek pie speciāli izveidotiem galdiem un galdos iestrādātām lielām bļodām, kurās sabērtas dažādu krāsu smiltis. Krāsojot aplikācijas, bērni var riņķot apkārt galdiem un izvēlēties ar kurām krāsām un kādā secībā strādāt. 


Veidojot smilšu aplikācijas, bērnam nav jāsmērē rokas vai jāstrādā ar līmi! Aplikācijām ir  speciāla uzlīmju līme, kura ir jau iestrādāta aplikāciju kartiņās, tāpēc smiltis pielips klāt uzreiz, tiklīdz noņemsiet aplikācijas virsējo papīra kārtu. Katra zīmējuma detaļa ir atdalīta, kas ļauj pielipināt izvēlētās krāsas smiltis ierobežotā platībā, saglabājot zīmējuma kontūras.
 
Smilšu aplikāciju veidošana nav tikai izklaidējošs process, tas:
- attīsta bērnu krāsu izjūtu un fantāziju;
- veicina radošumu;
- izklaidē un notur interesi uz ļoti ilgu laiku;
- attīsta pirkstu muskulatūru;
-  veicina komunikāciju.


Aplikāciju veidošanai tiek izmantoti sertificēti, droši un dabīgi materiāli.

Kur var izmantot šādu aktivitāti?
Smilšu aplikācijas būs lieliska aktivitāte bērnu ballītēm, pilsētu svētkiem, skolām un mākslas skolām, bērnudārziem un arī citiem pasākumiem bērniem un ģimenēm. Un pats galvenais - izveidotie darbiņi ir ņemami līdzi un priecēs Jūs vēl ilgi!

 

Cik ilgs laiks nepieciešams, lai izgatavotu vienu zīmējumu un no cik gadu vecuma būtu ieteicams darboties šādā radošā darbnīcā?
Vienas aplikācijas izveidošanai nepieciešamas 15 - 25 min. Aplikāciju veidošana piemērota bērniem no 3 gadu vecuma, pieejami gan vienkāršāki, gan sarežģītāki krāsojamie aplikāciju dizaini.

 

Reklāma
Reklāma

Nāc, iepazīsties un izmēģini smilšu aplikācijas Tēva dienas pasākumā Rīgā, Esplanādē no pl.11.00 - 14.00 bez maksas!


Ieskaties, kā tas notiek!

 

 

Ja vēlies Smilšu aplikācijas savai ballītei! 
1. Piedāvājam smilšu aplikācijas galdu un visu nepieciešamo materiālu nomu (komplektā divi speciālie galdi, astoņu krāsu smiltis, 30 dažādu dizainu aplikāciju kartiņas); cena 70 eiro dienā.

 
2. Smilšu aplikācijas izbraukuma radošā darbnīca ar vienu darbnīcas vadītāju uz 1,5-2 stundām Rīgas pilsētas robežās max. 10 bērniem (komplektā divi speciālie galdi, astoņu krāsu smiltis, 30 dažādu dizainu aplikāciju kartiņas). Cena 110 eiro. AKCIJAS cena izbraukumu pasākumiem bērnu ballītēm līdz 31.novembrim - 99 eiro! 
Cena par katrām nākamajām 5 kartiņām – 4 eiro. Pasākumiem ārpus Rīgas – papildus ceļa izdevumi. 


3. Piedāvājam arī izbraukuma pasākumus pilsētu svētkos, publiskos pasākumos, skolās un bērnudārzos ar lielāku bērnu skaitu, piedāvājumā ietverot 3 speciālos galdus un 12 krāsu smiltis, kas dod iespēju aplikācijas veidot līdz pat 20 bērniem vienlaicīgi. Katram pasākumam varam izveidot individuālu piedāvājumu, cenas pēc vienošanās. Papildus smilšu aplikācijām piedāvājam veidot arī Smilšu kino (smilšu animācijas) priekšnesumus un radošās darbnīcas.

Drīzumā!!! Smilšu aplikāciju kartiņu mājas komplektiņi, kā arī jau pavisam drīz - jaunas aplikācijas ar Ziemassvētku motīviem!


Sazināties ar mums vari šeit:
www.smilsuaplikacijas.lv
epasts: smilsuaplikacijas@gmail.com
tel. 26473232