Drošībā, lai kur tu būtu: iegādājies īpašuma un gada ceļojumu apdrošināšanu līdz 31. decembrim un laimē!

Apziņa par to, ka mājoklis vienmēr ir drošībā, kamēr tu baudi ceļojumu ārpus Latvijas. Un sirdsmiers par to, ka tu un tavi mīļie ir pasargāti tuvos un tālos izbraucienos neatkarīgi no tā, vai tie būtu ilgi plānoti vai pavisam spontāni. Šādu dubultu drošības sajūtu tagad piedāvā apdrošināšanas sabiedrība BALTA, aicinot īpašuma apdrošināšanas polisē iekļaut arī gada ceļojumu apdrošināšanu visai ģimenei.
Atkarībā no izvēlētās polises darbības teritorijas un apdrošinātā vecuma, gada ceļojumu apdrošināšana vienai personai izmaksā, sākot no 1 eiro mēnesī.

FOTO: Publicitātes foto

Atkarībā no izvēlētās polises darbības teritorijas un apdrošinātā vecuma, gada ceļojumu apdrošināšana vienai personai izmaksā, sākot no 1 eiro mēnesī.

Apvienotā īpašuma un gada ceļojumu apdrošināšanas polise ir īpaši izdevīga ikvienam, kurš savu atvaļinājumu labprāt pavada ceļojumos. Proti, ceļotājam nebūs jāpērk atsevišķas polises katram ceļojumam – par savas atpūtas drošību visam gadam būs iespējams parūpēties jau brīdī, kad tiek iegādāta īpašuma apdrošināšanas polise.

 

Gada ceļojumu apdrošināšanas polisē privātpersonām iekļauts:

  • neierobežots ceļojumu skaits gada laikā, viena ceļojuma ilgumam nepārsniedzot 15 dienas,
  • aktīvās atpūtas sporta veidi, tostarp kalnu slēpošana un snovbords,
  • pārvietošanās ar mopēdu un motorolleru,
  • plašs risku segums bez pašriska.

 

Gada ceļojumu polises izvēlei pieejamas trīs teritorijas: Baltijas valstis, Eiropa vai visa pasaule, izņemot ASV un Kanādu.

 

Gada ceļojumu apdrošināšanas polise ir spēkā personām līdz 74 gadu vecumam, un vienā īpašuma apdrošināšanas polisē iespējams iekļaut pat līdz 10 cilvēkiem. Atkarībā no izvēlētās polises darbības teritorijas un apdrošinātā vecuma, gada ceļojumu apdrošināšana vienai personai izmaksā, sākot no 1 eiro mēnesī. Gada ceļojumu polisi iespējams iegādāties tikai kopā ar īpašuma apdrošināšanu. 

Reklāma
Reklāma

 

 

Parūpējies par apdrošināšanu reizi gadā un esi drošībā, lai kur tu būtu! Iegādājies īpašuma un gada ceļojumu apdrošināšanas polisi līdz 31. decembrim un laimē vērtīgas viedās sadzīves tehnikas balvas no AENO Latvia – starptautiska viedās sadzīves tehnikas zīmola, kas piedāvā augstākā līmeņa produktu kvalitāti un dizainu par pieejamu cenu.

 

Vairāk informācijas ŠEIT.

Saistītie raksti